gulkara Bbbsr evet alev hanıma gidenler baya memnun, ben doğuda başladım doğuda devam ediyorum. Düzce’ye gidip gelmeyi de düşündüm bir ara ama sonra vazgeçtim. Sıkıntılı bir gebeliğim var 34. Haftadayım ben o yüzden bırakmıyorum artık ama alev hanımın iyi olduğunu birçok kişiden duydum
Bbbsr gulkara düzcede hiç iyi doktor yok ordakiler genelde boluya geliyor. Doğu beye bir defa gittim o da bilgili iyi bi doktor ama alev hanımla başlamıştım ilgisi ve iletişimi iyi oyğzden beğeniyorum. Normal doğum için bekliyoruz. Hiç sezeryan yada normal bi yorum yapmıyor. Sana bağlı diyo normale uygun çatım. Ama ben cok kararsızım
gulkara Bbbsr Düzce’de çağsuda fadıl beye gittim öneri üzerine Bolu çağsudan oraya geçmiş ama devam etmedim beni acayip gerdi. Doğu bey evet bilgili ama iletişim problemi var ne dediği çok anlaşılmıyor. Yine de ona devam ediyorum riskli sürecimi o yönetiyor. Hayırlısı inşallah
Aminem2020 Pkacuuu cnm bende baya doktor denedim ama hiçbirinde karar veremedim çünkü begenmedim herkes bekir bey diyor evet ama sıra almak çok çok zor 1 kere alabildim ve gittim gerçekten özel hastamedekilere taş çıkaracak seviyede anladım yani neden okadar yoğun olduğu Nu. Doğu beyden hiç memnun kalmadım ve sezeryan meyillisi olursa normal doğum yapmak isterim o yüzden devlet hastanesine gidiyorum orda konuştuğum herkes de memnun yıdırım beye gidiyorum artık bostan yere cagsuya para vermek istemedim açıkçası
Bbbsr Aminem2020 bekir bey harika biri gerçekten ama sıra bulunmuyo işte bende bir kere gidebildim. Alev hanımda normal doğuma teşvik ediyor ama zorlamıyor ve yorun yapmuyor senin kararın diyo bana
gulkara Kockbra mantıklı, bende doğumu İstanbul’da ailemin yanında mı yapsam diye düşünmüştüm ama öğretmenim çalıştığım için sık sık kontrollere gidemezdim. İstanbul’dan gelicekseniz benim gibi baya zorlanırsınız orada devam etmeniz daha iyi olabilir. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Pkacuuu Ben Çağsu da doğurdum bugün dün gece 6 da suyum geldi kızlar ve açılma yok bebeğim yukarıdaydı sezeryana aldılar mecbur suyum gidiyordu çünkü 2.600 kg 47cm 35+5 te doğdu ama küveze girmedi çok şükür iyiyiz 35 haftalık doğduk 🥰
Brn14 Merhabalar.. Benim doktorum Fatma Hatun'daki Alev Hanım. Ve inanılmaz tatlı, pozitif ve iyi bir doktor. Sanmayın ki sizi sezeryana itsin. Birçok arkadaşım gidiyordu, ve çoğu normal doğum yaptı.
Brn14 Stella_ Bir bilgik yok, lakin ben değiştirdim doktorumu. Memnun kalmadım daha sonra Alev Hanım'dan. Bebeğimin cinsiyetini 5.5 aylığa kadar kız diye biliyordum. Meğer erkekmiş ve ben bunu ünide ayrıntılıda öğrendim. Yani meğerse bu hatayı hep yapıyormuş Alev Hanım. Etrafımdan duydum başıma gelince 🤦♀️
Yeliz1905 Pkacuuu bende ilk başta arzu hanıma gıttım fakat hayatumda bukadar ilgısız bırı gormedım kadın yuzune bıle bakmıyo sorulara cevap vermıyo vss.. hemen degıstırırm doktorumu pınar hanıma gectım çok ilgılı ve alkalı sagolsun her konuda yardımcı oluyo tavsıye ederım
akdemirnurcan Arzuya kesinlikle gitmeyin insanların psikolojisini bozmak için uğraşıyor ben hamileliğimi öğrenmek için gittim hamilesin bile demeden bıssuru olumsuz şey söyledi oysaki hamileliğim sorunsuz suanda çok şükür söyledikleri yanlısmıs