Kockbra Bekir bey devlette, kadın doğum hastanesinde. Özelde fatma hatunda alev hanım var ona da iyi diyorlar doğumunu bilmiyorum benim için doğum esnası da önemli. Ben çağsuda doğu beye gidiyorum tüm arkadaşlarım onda doğum yaptı biraz ilgisiz gibi geliyor insana ama kimse problem yaşamadı doğumundan falan genelde arkadaşlar memnun kaldığı için ona gidiyorum.Yine çağsu da eşi var Pınar hanım bana biraz fazla detaycı geldiği için ona gitmedim Pınar hanım daha ilgili olabilir doğu beye göre ama onda doğum yapan da hiç tanımıyorum. Bir ara sıkıntılı süreçten geçince doğu beyi bırakacaktım hatta Düzce’ye falan da gittim başka Dr. a ama Doğu beyin dediklerinden farklı olmayınca bırakmadım. Hatta daha rahatlattı beni.
doğum yaptırması da benim için önemli olduğu için doğu beyde devam etmeye karar verdim. Maalesef başka da özel yok 🤦♀️ Seçeneğimiz pek yok yani siz hem devlete hem özele gidin değerlendirin ben bir ara üniversiteye de gittim bir defaya mahsus, fena değildi ilgileri ama devlet istemediğim için devam etmedim