Ecrinbzkrt Allah razı olsun canım rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah bir kızımız vardı şimdi de bir oğlumuz oluyor şükürler olsun 💕🙏
Yuzuk testi ile cinsiyet ogrenme😂😂
Hatice_aselmina amin inş cnm gönlümdeki kız ama rabbım neyı nasıp ettıyse versın yeterkı hayırlı evlat olsun bende öğrendıgımde yazıcam muhakkak😍☺️
Ecrinbzkrt bekliyorum canım 💕
Brgl_18 Bende yaptım herkez oğlan diyor rüyalarımda kız görüyorum ve hep kız hiissediyorum ve kız olarak çıktı testede bakalım salı günü öğrenicem büyük ihtimalle 🙈 Doğru çıkarsa çok şaşırırım
Hatice_aselmina bende yaptım yanlış çıktı
sevvalakkah büyük ihtimal erkek olabilir bende rüyamda hep kız bebek görüyordum ama erkekti cinsiyeti
Akrepbebek Desene millet haklı çıkıcak 😂 Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alalımda kızlar erkek de olsa bizim kızda olsa bizim 😍🤲🏽
Hatice_aselmina Bence tesadüf böyle şeyler bende eğlence amaçlı yapmıştım Kız çıktı,Çin takviminde de kız çıktı
peki sonuç? Erkek ☺️
Allahtan başka kimse bilemez,eğer doğru olsaydı doktorlar niye boşuna uğraşıyor 😂👍🏻
Hatice_aselmina Eşimin kuzenler yaptı bebeğin cinsiyetini sadace ben biliyordum doğru çıktı kızım olucak ama tesadüftür diye düşünüyorum 😊
sevvalakkah aynen öyle cinsiyet bi merak konusu ama sağlıklı olmaları herkesin isteği
Hatice_aselmina bende tüm koca karı testleri erkek çıkmıştı bende erkek hissediyordum doktor 12 ve 16. Hafta da kız dedi ama bacaklarını tam açmıyordu hatta eşimde senin koca karı testleri yalan oldu dedi 20+3 te bacaklarını açtı erkek olduğunu gösterdi