Selcan42 Kızlar bnm ilk bebeğim değil 3. Diğer çocuklarda çıkıyo 2 kızdan sonra erkek çıktı şimdiki hayırlısı Allah’ın dediği olur ama bakalım çıkacakmı 😂😂
Momdilay Hatice_aselmina ben de yüzük testi Çin takvimi Rus takvimi Japon takvimi hepsinde erkek çıkıyodu,doğruymuş hayırlısıyla oğluşumuzu bekliyoz🙏🤗
Hatice_aselmina Momdilay bende de yüzük testi Çin takvmi vs hep erkek çıkıyor baaklaim cuma günü ogrencem hemen buraya yazicam 😂
Hatice_aselmina Hatice_aselmina Ecrinbzkrt canım cinsiyeti öğrendim erkek mis yüzük cinsiyeti doğru çıktı yani 😂😂💕
Ecrinbzkrt Hatice_aselmina yaa canım benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bende gecen anneme söledım yuzuk testı yaptım erkek cıkıyo dıe bizde gencken hamıle arkadaslarımıza yapıyorduk hepsının dogru cıkmıstı dogru sonuc verıyo demıstı🙈 kesın benımkıde erkek bakalım bı kac haftaya öğrenırım bende sanırım
Hatice_aselmina Ecrinbzkrt Allah razı olsun canım rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah bir kızımız vardı şimdi de bir oğlumuz oluyor şükürler olsun 💕🙏
Ecrinbzkrt Hatice_aselmina amin inş cnm gönlümdeki kız ama rabbım neyı nasıp ettıyse versın yeterkı hayırlı evlat olsun bende öğrendıgımde yazıcam muhakkak😍☺️
sevvalakkah Brgl_18 Bende yaptım herkez oğlan diyor rüyalarımda kız görüyorum ve hep kız hiissediyorum ve kız olarak çıktı testede bakalım salı günü öğrenicem büyük ihtimalle 🙈 Doğru çıkarsa çok şaşırırım
Akrepbebek sevvalakkah büyük ihtimal erkek olabilir bende rüyamda hep kız bebek görüyordum ama erkekti cinsiyeti
sevvalakkah Akrepbebek Desene millet haklı çıkıcak 😂 Hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alalımda kızlar erkek de olsa bizim kızda olsa bizim 😍🤲🏽
enisenalbant Hatice_aselmina Bence tesadüf böyle şeyler bende eğlence amaçlı yapmıştım Kız çıktı,Çin takviminde de kız çıktı peki sonuç? Erkek ☺️ Allahtan başka kimse bilemez,eğer doğru olsaydı doktorlar niye boşuna uğraşıyor 😂👍🏻
Tugceonur Hatice_aselmina Eşimin kuzenler yaptı bebeğin cinsiyetini sadace ben biliyordum doğru çıktı kızım olucak ama tesadüftür diye düşünüyorum 😊