Selinkutluerdogan handedncl 🤗🤗💕💕💕💕 bende o aralar sanırım 🤗 Regl tarihime göre 8ama geç döllenme 2 hafta kadar 🙂
Ruqeyyam_2018 Selinkutluerdoganasıl soruyu unutmuşum🤦 siz hareketleri kaç haftads hiss etdiniz ve cinsiyeti ne,😊☺️
TugbaKE Benimde nisan sonu mayıs başı programa göre 3mayıs😉 umarım zamanında sağlıklıca gelir inşallah
Hilalbh TugbaKE Prensesss kötü bisey olmadgnı sakin olmam gerektgni söyledi biliyo panim yaptıgımı 😂😂 hayrlısı olsn halkımızda hepimz saglıklaa kavusalm insallah
Happygril gncevet canim kendiliğinden geçiyormuş ilerleyen haftalarda bende bu sitede çok okudum geçiyormuş genelde kaç kişiden duydum ise hepsinin gecmis
Yusufakardes gnc canım korkutmak isrdiğimden değil yani ben bu şekilde duydum cesaret edemedim bu yüzden iyi araştırmak gerk eğer dikkat edilecekse bende daha uygun olduğu için tercih ederim tabi
Kezu17 [bilinmeyen] bende 9+5 ve benimde akıntım oluyor, özellikle sabahları daha da çok oluyor akıntım. Rengi normal ise bence bi sıkıntı yoktur ☺
Mrvknc15 Emineacr yeni gördüm bildirimi çok teşekkür ederim canım.ilk çocuğum 2 yaşında şu an 12 haftalık hamileyim 😍💕👼🏻
Miray53 Daha çok yeniyiz tüp bebeğiz 7+2 sanırım mayıs oluyor rabbim tamamına erdirsin inşallahhh isteyen dileyen herkese nasip etsin 👐🏼👼🏻❤
Vitaminimbenim Merhaba kızlar bende mayıs annesiyim inşallah, 🙏🏼 yaşadığınız belirtiler nedir bana söyler misiniz bulantı kusma yaşamayan benmiyim birtek okudukça şaşırıyorum 😊
Minikfasulye Vitaminimbenim keske bende oyle olsam gercekden bulanti bazen oyle bi geliyo ki oluyorum saniyorum masallah sana cok sanslisin
Wonderwoman Vitaminimbenim sizin yine iyimis ben 8.5 geziyorum ama bünyemin nromal düzeni düşük tansiyon 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Vitaminimm Miray53 o zaman maşallah diyelim 😂 hamile olduğumu unutup maratona hazırlanan koşucu gibi olup bir anda aklıma gelince duruluyorum 😂😂
Esen2 Miray53 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım kavuşun bir an önce hiç ayırmasın güzel allahım sizi
Sebla55 Vitaminimm o nası oluyo yaaa hiç mi belirti yok ben mide bulantısı kasık agrısından ayakta duramıyorum 😲
Bebegim0101 Vitaminimm zeynep6187 evet cnm oksapar 6000 kullaniyorum raporda 04.04 kodu ve venoz yetmezligi yaziyor
Rukiye06- Benimde 10+1 ama son 5 gündür şükür bulantım falan yok 🤗 önceleri çok kötüydüm . İnşallah bundan sonrasında sıkıntısız geçer 🙏🏻
Miniko2 Vitaminimm Ya bi devlet hast ameliyathanesi ile örnegin bir memorial bir liv hastahanesinin yada amerikan hastahanesinin ameliyathanesini bir tutanları anlamıyorum . Özel gibi özel hastahaneler imkan varsa bu dönemde tercih edilmeli yok ise cokta güzel devlet hast vardır arastırılır bakılır . Yani kesin bu kesin su demek yalnş olur . İçinize sinen hastahanede güvenle dogum yapmak daha mantıklı dogurdum bitti degil sonraki ilgi alakada cok önemli hem size hem bebeginize ..
Vitaminimm Sebla55 sadece kasık ağrım oluyor o da Nadire’n başka hiç bir belirtim Yok hep böyle geçse Harika olur çünkü ben küçüklüğümden beri kusmaktan korkan bir insanım 😂
Belos92 Mayıs sonu inşallah 🤗 6+1 iz şuanda istifradan ayakta duramıyorum hiçbişey yiyip içemiyorum yediğim içtiğim zamanda kısa bi zaman sonra çıkarıyorum 🤢 😪
Miray53 Vitaminimm yeminlen valla bende aynıyım kusmak kabusum çok korkarım ablalarım annem hep kusmuştur gebelik dönemleri kötü geçmiştir benim midem de çok hassastır normal bişey görsem iğrenir kusma hissi gelir hemen çok şükür daha bişey olmadı bulantı vs fazla ayakta kaldığım zaman kasık ağrım ve sürekli acıkıyorum hepsi bu 🤗🤗❤👼🏻👼🏻
Minikfasulye Vitaminimm bende ayni senin gibiyim canim kucuklugmden beri kusmakdan cok korkarim bulantim basladimi elim ayagim titrer kibirdayamm bile 😔😔 sukur hic kusmadm ama bulanti geldimi cok kotu oluyorum tansyonm dusuyo sekerm yukseliyo seker hastasym bide cok kotu geciyo hamileligm 9+4 4. Haftada basladydi
Sifanurr Vitaminimm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum🥰 sizde üzülmeyin hakkınızda sizin için hayırlı olan öyleymiş bende hep öyle düşündüm doktora sorduğum tek soru şu olmuştu benim sağlığımı ortaya atacak bir durum var mı yoksa başım gozum üzerine dedim evlat çünkü tabiki kosturcam peşine rabbim yeter ki güç kuvvet versin anne olan zaten evladı için ne yapmaz ki