10+5 nisan sonu inşallah 🙈
Mayıs anneleri ?
Mayısın ikinci haftası inşallah☺
19 mayıs veriyor hesaplamalar.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Harika bir tarih.
Mayıs ortası diyelim bizimse... normalde 20 mayıs gibi ama sezeryan düşündüğümden daha erkende olabilir tabi ❤
handedncl 🤗🤗💕💕💕💕 bende o aralar sanırım 🤗 Regl tarihime göre 8ama geç döllenme 2 hafta kadar 🙂
19 mayıs 😍💕
İlk bebeğim çok heyecanlıyım 😍👼🏻
Benimde nisan sonu mayıs başı programa göre 3mayıs😉 umarım zamanında sağlıklıca gelir inşallah
30 mayıs bizim de 😊
7 mayıs da benim gözüküyor 🙈
Benimde mayıs sonu inşallah
[bilinmeyen] bende 9+5 ve benimde akıntım oluyor, özellikle sabahları daha da çok oluyor akıntım. Rengi normal ise bence bi sıkıntı yoktur ☺
[bilinmeyen] benimde sarı ,koyu renk yada kırmızı olması sorun bildiğim kadarıyla.
Daha çok yeniyiz tüp bebeğiz 7+2 sanırım mayıs oluyor rabbim tamamına erdirsin inşallahhh isteyen dileyen herkese nasip etsin 👐🏼👼🏻❤
Merhaba kızlar bende mayıs annesiyim inşallah, 🙏🏼 yaşadığınız belirtiler nedir bana söyler misiniz bulantı kusma yaşamayan benmiyim birtek okudukça şaşırıyorum 😊
Vitaminimbenim yalnız değilsiniz 😍 Ben de aynıyım gayet sakin geçiyor
Miray53 o zaman maşallah diyelim 😂 hamile olduğumu unutup maratona hazırlanan koşucu gibi olup bir anda aklıma gelince duruluyorum 😂😂
Benimde 10+1 ama son 5 gündür şükür bulantım falan yok 🤗 önceleri çok kötüydüm . İnşallah bundan sonrasında sıkıntısız geçer 🙏🏻