• Mayıs anneleri ?

İlk bebeğim çok heyecanlıyım 😍👼🏻

Benimde nisan sonu mayıs başı programa göre 3mayıs😉 umarım zamanında sağlıklıca gelir inşallah

[bilinmeyen] bende 9+5 ve benimde akıntım oluyor, özellikle sabahları daha da çok oluyor akıntım. Rengi normal ise bence bi sıkıntı yoktur ☺

[bilinmeyen] benimde sarı ,koyu renk yada kırmızı olması sorun bildiğim kadarıyla.

Daha çok yeniyiz tüp bebeğiz 7+2 sanırım mayıs oluyor rabbim tamamına erdirsin inşallahhh isteyen dileyen herkese nasip etsin 👐🏼👼🏻❤

Benimde 10+1 ama son 5 gündür şükür bulantım falan yok 🤗 önceleri çok kötüydüm . İnşallah bundan sonrasında sıkıntısız geçer 🙏🏻

Rukiye06- inşallah hep böyle geçer ve sağlıkla alırız melekleri kucaklarımıza kızlar 😍

Vitaminimm o nası oluyo yaaa hiç mi belirti yok ben mide bulantısı kasık agrısından ayakta duramıyorum 😲

Mayıs sonu inşallah 🤗 6+1 iz şuanda istifradan ayakta duramıyorum hiçbişey yiyip içemiyorum yediğim içtiğim zamanda kısa bi zaman sonra çıkarıyorum 🤢 😪

10haftaya yaklaştıkça benim azaldı yoksa öncesinde aglıyodum sürekli 😄 inşallh hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza 🙏🏻😇