Kızlar bugün randevm vardı 36 haftalığz ama doktrm plesnta yaslanmaya baslamıs dedi haydaaa yine banaa geldiler o panik yapma normal dedi ama ben hic sakın kalamyrm🙄 yasayan varmı yaaaaaaa😫

Hilalbh Canım bugun 35 haftalık arkadaşım Doğum yaptı 2500 kilo bebişi maşallah gayet iyi müdahaleye gerek bile kalmadı☺yani kendini üzüp yıpratma bence plesanta yaşlandıysa Doğum gelecekse gelsin bu haftalardan sonra zaten sağ Salim doğuyorlar inşallah ☺

Hilalbh Merhaba bende 23 haftalik hamileyim detaylı ultrasonda plesantanin asagida olduğu çıktı öğrendiğimden beri Ağlıyorum. Bilgisi olan var mı acaba ? Allah rızası için cevap versin.

1987gokce sizinki ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dr acıklama yaptı mı ne dedi genelde wc dısında ayağa kalkmamak iş yapmamak önlem amaçlı söyleniyor fazla hareket etmeyin üzülmeyin inş sağlıcakla doğurursunuz

Hilalbh galiba yaşlanma kg alımını etkiliyor dr ne dedi peki sık sık kontrole gidin gerekirse 10 güne falan doğumu gerçekleştirir belki dr erken olmaz zaten zamanı gelmş olur üzülmeyin

Bende yeni ogrendim canim 36 haftalikken bebisin kilo alimini engelliyor sanirim daha yavas aliyolar. Benide kontrol altina aldilar sonuna kadar kontrol altinda tutarak devam edicez dedi doktorum simdi iki gunde 4 gunde bir kontrole gidiyorum 37yi gorelim dedi simdilik hersey iyiymis cok paniklemistim cok aglamistim ama rabbim yardim ediyo

1987gokce canım benimde öyle ama Allah'ın izniyle bisey olmaz kendini cok yorma 26 ya kadar belki yukarı çıkar dedi benim doktorum

Ddmyvz çok sağol inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

1987gokce nolur kendinizi bu kadar üzmeyin hem burada hem normal hayatımda plesantası aşagı da olup çok normal zamanında güzel güzel bebeğini kucağına alan çok insan gördüm. Sadece doktorunuzu dinleyin istirahat dediyse istirahat her dediyse 4 4 lük uyun Allah’ın izniyle sizde bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız

Prensesss sadece ilişki yasak ve çatı muayenesi yaptırma dedi devlete gidiyorum ama şimdi özel bir hastane bakıyorum acilen. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

1987gokce bir arkadaşımın ki de 20 ki haftalarda aşagıdaydı hep istirahat yaptı 30 haftadan sonra yukarı çıktı. 38 haftalıkken de sezeryanla Doğum yaptı 2 aylık oldu şuan bebeği hiç bir sorun yok çok şükür

Ozlemr çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inan şuanda bu yazdiklariniz o kadar iyi geliyoki. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı.

1987gokce herşey olacağına varıyor ben ona inanıyorum. Lütfen üzülmeyin stres yapmayın. Bana da doktorlar hamile kaldığıma inanamıyor kaç tane profesöre gittim herkes nasıl hamile kalırsın sen diyor vücudumda yüksek miktarda kortizon olduğu için. Oysa sadece 2-3 kere korunmasız ilişkiyr girdiğim ay hemen hamile kaldım. Yani nasip kısmet meselesi. Yapmamız gerekeni yapıp gerisini Allah’a bırakıcaz. Herşeyi çok düzgün ilerleyen gebeliklerde bile hiç umulmayan şeyler olup allah korusun kayıplar yaşanabiliyor. Sorunlu gibi görünen bir hamilelikte bebek sağlıkla geliyor hiç belli olmuyor yani. Bende şuan 31 hafta 2 günlük hamileyim.

1987gokce ayrıca bu sabah fox haberde gördüm 25 haftalık doğan ikiz bebekler bile yaşama tutunmuşlar 3 ay hastane kalmışlar şimdi çıkarmışlar çok sağlıklılar maşallah.

Ozlemr Allah razı olsun senden çok sağol. Cok haklısın sakinlestim şimdi birden duyunca çok kötü olmuştum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarimizi.

1987gokce sen wc dısında kalkma canım bende olmadı da cevrede olsn sosyal medyada olsn cok duydum sağlıcakla kucağına al inşallah

1987gokce
                          Benim anneminde öyleydi küçük kardeşimde annem yatıyordu sürekli ayağa kalkmıyordu sakıncalı dikkat edin onun dışında üzmeyin kendinizi dikkatli olun sadece geçmiş olsun

Bende 36 haftalikken doktorum plasenta yaslanmasi var demisti cok üzülmüstüm internette cok arastirdim 5 hafta daha götürür yazmis biri bugün yine gittim biraz daha kilo almis bebegim Allahin izniyle InsAllah haftayada dogumum var cok kötü bisey olsa ona göre aciklama yapardi doktorlarimiz Allaha sükür hersey iyi iyi düsünelim iyi olsun Allahin izniyle

Hilalbh Canım doğum yaklaştıkça plesanta yaşlanmaya başlıyor bunda anormal bi durum yok. 36 haftadasın zaten doguma cok az kalmıs son zamanlar bebek kilo alması yavaslıyor seninki biraz daha yavas olur sadece başka da hic bişey olmaz 🤗 Canını sıkacak en ufak bi durum yok icin rahat olsun❤