Nurtenalici Kızlar selam, İzmir’de doç.dr barış Büke’yi duydunuz mu? İrenbedeymiş öncesinde şimdi kendi kliniğine geçmiş, aynı zamanda perinatoloji uzmanıymış.
Nilay35 Nurtenalici ben duydum bana ozeldeki doktorum ona yonlendirdi sozde riskli gebeymisim ama prof bakti.ole bsey olmadigini soledi bende gitmedim detayli ultrason icin 500 tl istio
Dilaemrh SeydaUslu Egepol mü karıştırıyor musunuz yoksa? Doktorum Cemil bey ve numarası var her seferinde ulaşabiliyorum da☺️
SeydaUslu Dilaemrh Yok hayır egepol,benim gittiğim doktor farklıydı vermemişti Cemil Bey'in bir hastasi daha numarasını almis doktordan doktora farklılık gösteriyor sanırım 🤷🏻♀️☺️
Dilaemrh SeydaUslu Allah Allah oda çok prensipli doktormuş aslında vermesi gerekiyor acil bir durum olsa hastası napacak dimi ben olsam ben de ulaşamadığım doktoru tercih etmem. Cemil bey ben istemeden numarasını vermişti. Sağolsun her soruma cvp buluyorum hemen. Egepoldeki çoğu doktor veriyor aslında sen öyle deyince ondan şaşırdım.
Alazla Buca da dr tahir özguder e gidiyorum kendisini cok duymustum alaninda bilgili ve en onemlisi guler yuzlu ben sormadan her seyi kendisi anlatiyor. Sıkıntılı bir durum icin gitmistim ama inanin cok rahatlatici konusuyor dogumu cinarlida yaptiriyor tavsiye ederimm
Raniniii Ada0408 ayni seyi bende yasadim ilk başta tinaztepeye gidiyorduk ucreti cok geldi hayat hastanesine gectik orda fatih beye cokilgili iyi bir doktor lakin sezeryan icin gun verdi bebek iri ve kafasi buyuk diye emin olamadik esimle devlete gittim ne alakasi var dedi direk devletteki doktor bebek geldiginde acilman olmazsano zmn yapariz sezeryan dedi o yüzden devlette dogurucam bir suru hazirlik yaptik ama hayirlisi boyleymis demek diyoruz
Raniniii Ada0408 oyle deme bence en azindan saglikli bir sekilde gelisimlerinin inceledik develtteki gibi sira derdi yaşamadan şükür gene de
Ceylan35 Nilay35 bende dokuz Eylül universitesine gidiyorum bende memnunum doğumu özelde istiyorduk son 2 ay kala özele gidicektim ama sezaryan diyince ürktüm bı an😂
Nilay35 Ceylan35 hadi ya cok sewindm dokuz eylule giden birini gorunce hatta buqun seker yüklememiz var 🤲
Nilay35 Ceylan35 walla cnm korktugum kadar olmadi doktorum sonucumada gayet guzel dedi nasipse 3 hafta sknra kontrolumuz var bakalim 880 g olmus prenses🤲
Nilay35 Ceylan35 uyuşma testi ne cnm hic duymadm ben bilgi verebilirmisin kac haftaliksin bu arada ??