zntrkn Minigimmmm canım muayenehaneye gidiyorum ben doğum işin özel hastane bakıyorum ama daha erken tabi benim 😊
Oguzaysel Minigimmmm ege üniversitesi özgür yeniel e gidiyorum aşırı memnunum perinatolog aynı zamanda
Civco Minigimmmm ben Ata Sağlık Hastanesine gidiyorum.Kemal Ugurbil doktorum.inanılmaz tatlı ve pozitif bir doktor.çok memnunum.
Hediyeee bnde muayenelerimi ozele gidiyordum muayane ucreti icin 300 istoyorlardi bnada cok geldi simdi devlette tahlillerimi yaptiriyorum muayane oluyorum son iki ay kala özele gitmek istiyorum ama alırlar mı hiç bilmiyorum🥴
Snmkrt01 14+4 çankaya tip alev hanim öneririm ilgisi ve bilgisi çok iyi biri 😊 bu arada İzmir de nereden
Uras2020 Merhaba ben normalde tınaztepe hastanesine gidiyorum fakat doğum çok pahalı geliyor daha uygun ve güzel önerebileceğiniz bir doktor hastane var mı
Busimss Minigimmmm buca Tahir özgüder doktorum özel muayenesi vAr. Özel Çınarlı hastanesinin de ortağı kendisi nasipse orada olur doğum da
Pelinkcr Medicalpark hastanesi VOLKAN EMİRDAR a gidiyorum çok ama çok memnunum gerçekten çok ilgili sakin pozitif güleryüzlü ve tek tek anlatıyor yedi yirmi dört ulaşabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ediyorum 👍🏻