Bebikom_ Minigimmmm 14 haftalıgız. Ata saglık hastanesinde meltem adalıogluna gıdıyorum. Acıkcası cok memnun degılım hemen tersleyebılıyor muayene ucretı uygun ve ısınde uzman oldugu ıcın gıdıyorum
Kbusra Minigimmmm 14+1 hamileyim özel egepol hastanesi doktor onur yücel e gidiyom çok memnunum canim
Kbusra SeydaUslu bende egepole gidiyom doğum hafta sonuna denk gelirse nöbetçi doķtor giriyo doğru ama doktorum kendi numarasını verdi 7 24 arayabilirsin bir sıkıntı olursa dedi
Ada0408 Minigimmmm biz de iyi diye gitmiştik ama suratsızlığı lafı cımbızla alıyosun ağzından sıkıyo bi süre sonra
Nurtenalici Kızlar selam, İzmir’de doç.dr barış Büke’yi duydunuz mu? İrenbedeymiş öncesinde şimdi kendi kliniğine geçmiş, aynı zamanda perinatoloji uzmanıymış.
Nilay35 Nurtenalici ben duydum bana ozeldeki doktorum ona yonlendirdi sozde riskli gebeymisim ama prof bakti.ole bsey olmadigini soledi bende gitmedim detayli ultrason icin 500 tl istio
Dilaemrh SeydaUslu Egepol mü karıştırıyor musunuz yoksa? Doktorum Cemil bey ve numarası var her seferinde ulaşabiliyorum da☺️
SeydaUslu Dilaemrh Yok hayır egepol,benim gittiğim doktor farklıydı vermemişti Cemil Bey'in bir hastasi daha numarasını almis doktordan doktora farklılık gösteriyor sanırım 🤷🏻♀️☺️
Dilaemrh SeydaUslu Allah Allah oda çok prensipli doktormuş aslında vermesi gerekiyor acil bir durum olsa hastası napacak dimi ben olsam ben de ulaşamadığım doktoru tercih etmem. Cemil bey ben istemeden numarasını vermişti. Sağolsun her soruma cvp buluyorum hemen. Egepoldeki çoğu doktor veriyor aslında sen öyle deyince ondan şaşırdım.