Troid yüksekligi yasayanlar !!!
Bende 14+4 haftalık oldum dün belli oldu yükseklik 6.21 çıktı. Ilaca başlicaz. Daha önceden zaten troit hastasıydim. Ebe düzenli icmezsen bebeğin beyin gelişimi etkiler dedi. Sizede dediler mi
Onsenelikmucize evet banada dedi ama ama haftam ileri oldugu icin (29 haftaligim) bebege ne gibi bi zarari olur bilemeyiz simdilik dedi
Hb1903 önceki aylarda bakildimi?
Yoksa simdimi bakıldı öğrenildi. Yeni çıktıysa sorun olmaz bence
100 lük kullanıyorum hasimato var bende , hamileliğin başlarında 0.50 di tsh . Simdi 2.75 çıktı gittikçe yükseliyor sonlara yaklaşıyoruz doktor şuan dozu arttirmicam dedi 29+4 teyiz
30+3 haftalığız, 25 mg ile basladık suan 75 mg kullanıyorum düşmesi için işe yaradı galiba yavaş yavaş düşüyor 3,86 ydı 3,53 olmuş. ancak bugün de kan değerlerime bakıp enfeksiyon var baya dedi dahiliye doktoru, idrar tahlili ve kültürü istedi tiroide canımı sıkarken birde bu cıktı bebeğime zararı olur diye korkuyorum enfeksiyonun antibiyotik kullanmalısın dedi cnku:( bilgisi olan var mı antibiyotik ne kdr zararlı bebek için?
Bende 1 yıl önce troid ameliyatı oldum ve sol troid lobum alındı..haftanın 5 günü 100 lük ,2 günü 50 lik levotiron kullanıyorum..tsh değeri gebelikte 0.5 ile 2.5 arası olmalı benim ki 0.75 doktor 1 ay sonra kontrol dedi..
Onsenelikmucize daha önce bakilmamisti yeni bakildi belkide bastan beri vardi zaten riskli gebelik yasiyorum