Ben gebeliğin başından beri ilaç kullanıyorum 3 hafta da bir de değerlerime baktırıyorum. İlaca ragmen gecen hafta yükselmiş değerim şimdi tekrar kontrol edip duruma göre dozu yükselticez galiba
Hb1903 korkmayın bende 7 aydır ılac kullanıyorum düzene giriyor sadece her ay kontrole gidin ihmal etmeyın
İlaç kullandığınız dürece bebeğede yan etkısı yok
tesekkur ederim kizlar banada 3 hafta sonra telrar gel bakalim ilac dusurcekmi dedi
Hb1903 ben hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum ayda 1 kere kan verip kontrol etmez gerekiyor her gün aynı saatte için içtikten sonrada 1 saat falan bişey yemeyin vücuta emilim açısından şuan normale döndü bizim ilacın dozuda düştü hamilelikte oluyor genelde dikkat ederseniz korkulacak birşey değil
Korkma ILAC KULLANIR KULLANMAZ DEGER DUSUYOR ZATEN
Hb1903 hamileliğimin başından beri böyle maalesef sabah aç karına her gün ilaç alıyorum 30+2 olduk doğuma kadar da kullanıcam her ay takibini yaptırıyorum geçen ay ilaçlara rağmen yüksek çıkmıştı ilacımı değiştirdik
    Bebim de öyleydi gün aşırı 25 mg lik ilaç kullanıyorum canım ben de
    Hb1903 bende de var 9. Haftamda test yapıldı çıktı ilaç verdi doktor fakat ilacı içince kustuğum için içemiyorum zorla içtiğim 10 adet var gerisini içemedim içsemde bir şeye yaramıyor kusuyorum
    Hb1903 benim 6.hafta da farkedildi ilaç kullanmaya başladım gebeliğin sonuna kadar hatta belki de ömür boyu kullanıcam.İlaçla dengeleniyor değerim de burda okuduğum değerlere göre baya yüksekti 14.20 lerde falandı
    Ben burda deyeri 80 90 olanlari duydum ilacla Doktor dengeliyor .bendede var sorun bugun test yaptrdm bakalim kac cikacak 2AY ONCE BAKTRMSDM EN SON HAMILE DEYLDM OZAMAN 1.63DU
    Hb1903 sanırım çoğu gebe bu problemle karşı karşıya geliyor. Ben de 31 haftalık hamileyim nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum. Başlar da ilaç bebeğe zarar verir diye korkuyordum ama ilaç kullanılmazsa bebek de sıkıntı oluşuyormuş. Korkma yanlız değilsin. İlacını düzenli kullan sadece ☺️
    Hb1903 bende gebeliğim başından beri ilaç kullanıyorum her ay değerler ölçülüyor ona göre ilaz dozajı yükseliyor yada düşürülüyor
    Hb1903 ben bir ay ilac kullandım düştü bence ilaclar faydalı düzenli kullanın düsüyor
    Hb1903 ben uzun zamandır tiroid hastasıyım canım hamileliğimin başında da test yapıldı 3.7 çıktı tiroidim şuan ilaç kullanıyorum sadece sabahları içiyorum aç karınla o şekilde 🙏
      Bsraucar tsh 3.76 cikmis canim normal insana gore normal bi deger ama hamilelerde yuksek dedi 2 2.5 olmasi lazim dedi doktor
      hndgkct benimde 3.76 cikmis sonucum ilaca basladi 3 hafta sonrada kontrol dedi
        Hb1903 bana da ayda bir tahlil yaparız dedi bakalım inş düzene girer canım bir yükseliyor bir düşüyor benimde hamile kalmadan önce baktırmıştım tam 2.5 cıkmıştı oda tam değer yani hamile kalınca yine yükseldi ama normalmiş oluyormuş böyle düzene girer hiç merak etme canım♥️