Hb1903 bende de var 9. Haftamda test yapıldı çıktı ilaç verdi doktor fakat ilacı içince kustuğum için içemiyorum zorla içtiğim 10 adet var gerisini içemedim içsemde bir şeye yaramıyor kusuyorum
Troid yüksekligi yasayanlar !!!
Ben burda deyeri 80 90 olanlari duydum ilacla Doktor dengeliyor .bendede var sorun bugun test yaptrdm bakalim kac cikacak 2AY ONCE BAKTRMSDM EN SON HAMILE DEYLDM OZAMAN 1.63DU
Hb1903 sanırım çoğu gebe bu problemle karşı karşıya geliyor. Ben de 31 haftalık hamileyim nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum. Başlar da ilaç bebeğe zarar verir diye korkuyordum ama ilaç kullanılmazsa bebek de sıkıntı oluşuyormuş. Korkma yanlız değilsin. İlacını düzenli kullan sadece ☺️
- Düzenlendi
Hb1903 ilk hamile kaldığımda 2.5’tu 2 hafta içinde ölçüldü 5’ti. sonuna kadar ilaç kullandım. Hemen düştü. Bi sıkıntı yaşamadım şükür. Doğum yapınca bıraktım ilacı. Hamilelikte hormonlardan dolayı oluyormuş
Bsraucar inan canım hatırlamıyorum ama en başından beri yüksek çıkıyor
Bende 14+4 haftalık oldum dün belli oldu yükseklik 6.21 çıktı. Ilaca başlicaz. Daha önceden zaten troit hastasıydim. Ebe düzenli icmezsen bebeğin beyin gelişimi etkiler dedi. Sizede dediler mi
Onsenelikmucize evet banada dedi ama ama haftam ileri oldugu icin (29 haftaligim) bebege ne gibi bi zarari olur bilemeyiz simdilik dedi