Hb1903 bende de var 9. Haftamda test yapıldı çıktı ilaç verdi doktor fakat ilacı içince kustuğum için içemiyorum zorla içtiğim 10 adet var gerisini içemedim içsemde bir şeye yaramıyor kusuyorum
Hb1903 benim 6.hafta da farkedildi ilaç kullanmaya başladım gebeliğin sonuna kadar hatta belki de ömür boyu kullanıcam.İlaçla dengeleniyor değerim de burda okuduğum değerlere göre baya yüksekti 14.20 lerde falandı
Ben burda deyeri 80 90 olanlari duydum ilacla Doktor dengeliyor .bendede var sorun bugun test yaptrdm bakalim kac cikacak 2AY ONCE BAKTRMSDM EN SON HAMILE DEYLDM OZAMAN 1.63DU
Hb1903 sanırım çoğu gebe bu problemle karşı karşıya geliyor. Ben de 31 haftalık hamileyim nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum. Başlar da ilaç bebeğe zarar verir diye korkuyordum ama ilaç kullanılmazsa bebek de sıkıntı oluşuyormuş. Korkma yanlız değilsin. İlacını düzenli kullan sadece ☺️
Hb1903 bende gebeliğim başından beri ilaç kullanıyorum her ay değerler ölçülüyor ona göre ilaz dozajı yükseliyor yada düşürülüyor
Hb1903 ben bir ay ilac kullandım düştü bence ilaclar faydalı düzenli kullanın düsüyor
Hb1903 ben uzun zamandır tiroid hastasıyım canım hamileliğimin başında da test yapıldı 3.7 çıktı tiroidim şuan ilaç kullanıyorum sadece sabahları içiyorum aç karınla o şekilde 🙏
    Bsraucar tsh 3.76 cikmis canim normal insana gore normal bi deger ama hamilelerde yuksek dedi 2 2.5 olmasi lazim dedi doktor
    hndgkct benimde 3.76 cikmis sonucum ilaca basladi 3 hafta sonrada kontrol dedi
      Hb1903 bana da ayda bir tahlil yaparız dedi bakalım inş düzene girer canım bir yükseliyor bir düşüyor benimde hamile kalmadan önce baktırmıştım tam 2.5 cıkmıştı oda tam değer yani hamile kalınca yine yükseldi ama normalmiş oluyormuş böyle düzene girer hiç merak etme canım♥️
        Hb1903 ilk hamile kaldığımda 2.5’tu 2 hafta içinde ölçüldü 5’ti. sonuna kadar ilaç kullandım. Hemen düştü. Bi sıkıntı yaşamadım şükür. Doğum yapınca bıraktım ilacı. Hamilelikte hormonlardan dolayı oluyormuş
        Hb1903 ilacı sabah akşam mı içeceksiniz genelde sadece sabah aç karına verirlerde onu merak ettim bende kullanıyorum ama hamilelik öncesinde vardı ben bir yıldır kullanıyorum ilacı sabah aç karına alıyorum hep
        Hb1903 canım 10+4 gebelikten öncede yüksek çıkmıştı ilaç tedavisine başladık 4.4 değerim 1 ay sonra kontrol doktorum endiselenicek bisey yok dedi senin değerin kaç
          hndgkct insallah kuzum sag salim kucagimiza alalimda 😊🤗🙇‍♀️
          Leylus 3.76 benim degerimde canim normal insana göre normalde hamileye bi tik yuksek dedi (29 haftaligim bende )

Hb1903 2.5-3 arası olması gerekiyormus canım düzelir allahın izniyle korkma ben bi kere sadece 1 ay ilaç kullanmıştım gebelikten önce hemen 1 küsüre düşmüştü 🤗

Bende 14+4 haftalık oldum dün belli oldu yükseklik 6.21 çıktı. Ilaca başlicaz. Daha önceden zaten troit hastasıydim. Ebe düzenli icmezsen bebeğin beyin gelişimi etkiler dedi. Sizede dediler mi