Sevilayy Mrvks Op.Dr.Banu Çiftçi Hamilelik ve Doğum - ve Hatice Kübra Tongarın hamilelik kitabını okuyorum hamilelikle ve doğum sonrası için bile çok bilgilendirici kitaplar. Tavsiye ederim ♥️
Mehtap34 Lokumanne mahallenin en mutlu bebeği olan kısının yazarı ne bende onu okumaya baslayım çok merak ettim
Lokumanne Mehtap34 yazarı Dr harvey karp. Ben gerçekten çok faydalandım. Doğumuma 7 hafta var, muhtemelen doğumdan sonra tekrar okuycam
Civco rabnaz6822 hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabı. Reklam parası kazanmak için kitap yazmış kadın resmen hiç samimi gelmedi bana.rahatsız oldum okurken.
Hlyst Gzdkskn tracy hogg'un kitabını mutlaka alın derim atılacak bir kitap olduğunu hiç düşünmüyorum her zaman faydalanmak için açıp bakabileceğiniz bir kitap
Deletedmom133 Mrvks her yönüyle çocuk yetiştirme sanatı ve Ali çankırılı çocuklara söz geçirme sanatı sinirlenmeden ceza vermeden bağırmadan 👍👍👍
esraes Balimkiz hahahah benimdeee😂 sizinde ders çalışırken kaburgalarınız batıyornu😅 yinede azmedip kalkmıyorum dersin başından