Bebeğinizi beklerken sizi ne bekler heidi murkoff hem rahatlatıcı hemde herşeyi anlatıyor hafta hafta
HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Ben genelde kuranı kerim okuyorum ve dinliyorum.
Srn18 doğal doğumu canim
Pedagog Adem güneşin tüm kitapları, hypnobirthing Mongan yöntemi, Özlem açar annemi yetiştiriyorum adlı kitapları okudum tavsiye ederim.
Mrvks muallim neşriyat HER ANNEYE LAZIM kitabı 👒
Kessinlikle Her Anneye Lazım kitabını tavsiye ediyorum bilmediğimiz çok şey varmış o kitabı okuyunca farkettim
Mrvks Yani annelere mucizevi çözümler kitabını okumuştum. Çok güzeldi 👍🏻
Mrvks baya kitap okuyorum da yazar ismi verebilirim Adem güneş, Gözde Erdoğan, Hatice Kübra Tongar , Nevzat Tarhan, Doğan Cüceloğlu, Iklim Öz 'ün kitaplarını aldım çoğu bitti ben hamilelik kitabindan cok çocuk gelişimi için okuyorum fikir olursa ne mutlu 😊
Bebeğimi büyütüyorum - Dr. Adil Asımgil
Mahremiyet eğitimi - Adem Güneş
Korkutarak değil sevdirecek din eğitimi - Hatice Kübra Tongar
Sen ben ve çocuklarımız - Nevzat Tarhan
Mahremiyet eğitimi - Adem Güneş
Korkutarak değil sevdirecek din eğitimi - Hatice Kübra Tongar
Sen ben ve çocuklarımız - Nevzat Tarhan
Mrvks Ben genelde Sarah jio kitapları okudum 😂😂
Sariiannee ahh sarah jio bir başka güzel ya 😅😁
- Düzenlendi
Meslekten dolayı çocuklarla ilgili olan kitapları zaten devamlı okurum ama hamilelikte özellikle alıp okumaya başladıklarım
🌸Bebekler ne ister? (Elif pınar çakır)kesinlikle okunmalı doğum sonrası için bile işe yarar.
🌸İyi uykular, tatlı rüyalar el kitabı( the sleepy lady,kim west)
🌸Hamilelik ve doğum ( Banu çiftçi)
🌸9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik( Kağan kocatepe)
🌸Bebeğiniz uykuyu çok sevecek( Sinem gerger akınal)
🌸Bebekler ne ister? (Elif pınar çakır)kesinlikle okunmalı doğum sonrası için bile işe yarar.
🌸İyi uykular, tatlı rüyalar el kitabı( the sleepy lady,kim west)
🌸Hamilelik ve doğum ( Banu çiftçi)
🌸9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik( Kağan kocatepe)
🌸Bebeğiniz uykuyu çok sevecek( Sinem gerger akınal)
Mrvks 1.cocuk eğitiminde 100 mucize çözüm / hatice kübra tongar ( okudum, pek tavsiye etmiyorum çünkü yüzeysel)
2. Annenin Ruh Halleri / Mehmet Teber ( okudum, tavsiye ediyorum hatta baba adayları da okusun güncel ve çok faydalı buldum)
3. Yeni annelere mucize çözümler / tracy hogg ( okumadım ama çok duydum bebeklik döneminde çok faydalı diyorlar ben okuyacağım inşallah size de tavsiye ederim)
2. Annenin Ruh Halleri / Mehmet Teber ( okudum, tavsiye ediyorum hatta baba adayları da okusun güncel ve çok faydalı buldum)
3. Yeni annelere mucize çözümler / tracy hogg ( okumadım ama çok duydum bebeklik döneminde çok faydalı diyorlar ben okuyacağım inşallah size de tavsiye ederim)
Kur’anı kerim okuyorum
korkma sen iyi bir annesin
bebeğin uykuyu cok sevecek