HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR
Mrvks muallim neşriyat HER ANNEYE LAZIM kitabı 👒
Kessinlikle Her Anneye Lazım kitabını tavsiye ediyorum bilmediğimiz çok şey varmış o kitabı okuyunca farkettim
Mrvks Yani annelere mucizevi çözümler kitabını okumuştum. Çok güzeldi 👍🏻
Mrvks baya kitap okuyorum da yazar ismi verebilirim Adem güneş, Gözde Erdoğan, Hatice Kübra Tongar , Nevzat Tarhan, Doğan Cüceloğlu, Iklim Öz 'ün kitaplarını aldım çoğu bitti ben hamilelik kitabindan cok çocuk gelişimi için okuyorum fikir olursa ne mutlu 😊
Bebeğimi büyütüyorum - Dr. Adil Asımgil
Mahremiyet eğitimi - Adem Güneş
Korkutarak değil sevdirecek din eğitimi - Hatice Kübra Tongar
Sen ben ve çocuklarımız - Nevzat Tarhan
Mahremiyet eğitimi - Adem Güneş
Korkutarak değil sevdirecek din eğitimi - Hatice Kübra Tongar
Sen ben ve çocuklarımız - Nevzat Tarhan
Mrvks Ben genelde Sarah jio kitapları okudum 😂😂
Sariiannee ahh sarah jio bir başka güzel ya 😅😁
- Düzenlendi
Meslekten dolayı çocuklarla ilgili olan kitapları zaten devamlı okurum ama hamilelikte özellikle alıp okumaya başladıklarım
🌸Bebekler ne ister? (Elif pınar çakır)kesinlikle okunmalı doğum sonrası için bile işe yarar.
🌸İyi uykular, tatlı rüyalar el kitabı( the sleepy lady,kim west)
🌸Hamilelik ve doğum ( Banu çiftçi)
🌸9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik( Kağan kocatepe)
🌸Bebeğiniz uykuyu çok sevecek( Sinem gerger akınal)
🌸Bebekler ne ister? (Elif pınar çakır)kesinlikle okunmalı doğum sonrası için bile işe yarar.
🌸İyi uykular, tatlı rüyalar el kitabı( the sleepy lady,kim west)
🌸Hamilelik ve doğum ( Banu çiftçi)
🌸9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik( Kağan kocatepe)
🌸Bebeğiniz uykuyu çok sevecek( Sinem gerger akınal)
Mrvks 1.cocuk eğitiminde 100 mucize çözüm / hatice kübra tongar ( okudum, pek tavsiye etmiyorum çünkü yüzeysel)
2. Annenin Ruh Halleri / Mehmet Teber ( okudum, tavsiye ediyorum hatta baba adayları da okusun güncel ve çok faydalı buldum)
3. Yeni annelere mucize çözümler / tracy hogg ( okumadım ama çok duydum bebeklik döneminde çok faydalı diyorlar ben okuyacağım inşallah size de tavsiye ederim)
2. Annenin Ruh Halleri / Mehmet Teber ( okudum, tavsiye ediyorum hatta baba adayları da okusun güncel ve çok faydalı buldum)
3. Yeni annelere mucize çözümler / tracy hogg ( okumadım ama çok duydum bebeklik döneminde çok faydalı diyorlar ben okuyacağım inşallah size de tavsiye ederim)
Kur’anı kerim okuyorum
korkma sen iyi bir annesin
bebeğin uykuyu cok sevecek
Balimkiz 🤣🤣🤣🤣
Faray Bende kitap okumayı seviyorum ama inanki bebeği öğrendim öğreneli kitap yüzü görmedim 😂 Anca telefon uygulamaları 🤷♀️ Fiyatı ne kadardı kitabın? Ben çocuğa kıyafet dolduruyorum anca 🤰
mavipapatya ay sizin yaptıklarınızda çook güzel, insan doğacak bebeğine kendini adıyor resmen. Bende çok alışveriş yapmak istiyorum. Ben 65 tl ye almışım kitabı, dilerim indirime girmiştir 😁