Mathezka Zeynep_busra gece 12 de ve gündüz 16.00 da açılıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama o saatlere dikkat edin bildirim ayarlarını da açın illaki denk gelir
Mathezka Duruuuu ben alev hanıma hiç gitmedim o yüzden yorum yapmam yanlış olur ama giden arkadaşım var o çok memnundu. Arzudan daha sempatik olabilir belki.
Masalumut Duruuuu ilgili bi doktor alev hanim acil bisey olduğunda instagram dan yazıyorum cevap veriyor numarasını istemeyi hep unutuyorum ama ordan da cevapliyor ben doğu beye gidiyordum onu bırakıp alev hanıma geçtim
Duruuuu Masalumut Alev Hanıma kaç tl muayene ücreti ödüyorsunuz ben bugün gittim 75 tl ödedim çok fazla değil mi ? Çağsu 45ken bu kadar uçuruma şaşırdım.🤷♀️
Masalumut Meron bi kaç hafta oluyo arkadaşım da üzülmüştü baya ilgili bi doktor muş ama maalesef gitmiş
Masalumut Duruuuu evet 75 tl o kısmı bizde anlayamadık çağsu halen 45 diyolar sahipleri aynı neden böyle bisey oldu anlamadık alev hanımın hastası çok diye dediler bi ama doğu beyin arzu hanımında çok
Masalumut Zeynep_busra öyle diyolar ama ben kendim sormadım saçma geldi bana da sahipleri aynı bence ikiside artmıştır