Masalumut Zeynep_busra öyle diyolar ama ben kendim sormadım saçma geldi bana da sahipleri aynı bence ikiside artmıştır
Duruuuu Zeynep_busra Bugün Alev Hanıma gittim cidden çok tatlı biri ama rendavu çok pahalı 75tl nedir ? Çağsu 45 tl yken sizce de öyle değil mi?
Zeynep_busra Duruuuu aynen canım bende şimdi öğrendim çağsu da 45 gl olduğunu bende çok şaşırdım bende beğeniyorum alev hanımı ama pahalı gerçekten cagsuda 45 tl olup fatma hatunda 75 tl olması sahibi farklı kişi değil aynı kişi
Pkacuuu Zeynep_busra arzu dedeye gidiyorum şimdilik memnunum işini yapıp geçiyor aslında çokta sevgi yumağı değil ama insan da yemiyor sonuçta 😂🙈
Heisenberg Duruuuu Arzu hanım gayet ilgili bir doktor. Tabii ona gittiğim dönemde hamile değildim ama genel olarak ilgili olabileceğini düşünüyorum🌸
ikbalblut Duruuuu Pınar kemikle başladım doğum yaptı Doğu beye geçiş yaptım 17. Haftadan 33. Haftaya geldik doğu beyle az konuşur çok hızlı konuşur 😂 bi ara arzu hanım hakkında bilgim yok Değiştirseydim tekrar alev hanıma giderdim kesinlikle
Stella_ Nurlu66 hayir orayi sormadim bolu cagsu kendi doktorlarina 2500 dedi dogu beye 4bin fatma hatun cagsu kadar iyi deglms daha kucuk bi hastaneyms dye duydum
Nurlu66 Stella_ evet cagsudan küçük ama oraya alev hanım icin gitmek istiyorum tum kontrollerimi alev hanima oldum cokta memnunum ayni fiyat falandir herhalde