Masalumut Duruuuu ilgili bi doktor alev hanim acil bisey olduğunda instagram dan yazıyorum cevap veriyor numarasını istemeyi hep unutuyorum ama ordan da cevapliyor ben doğu beye gidiyordum onu bırakıp alev hanıma geçtim
Duruuuu Masalumut Alev Hanıma kaç tl muayene ücreti ödüyorsunuz ben bugün gittim 75 tl ödedim çok fazla değil mi ? Çağsu 45ken bu kadar uçuruma şaşırdım.🤷♀️
Masalumut Meron bi kaç hafta oluyo arkadaşım da üzülmüştü baya ilgili bi doktor muş ama maalesef gitmiş
Masalumut Duruuuu evet 75 tl o kısmı bizde anlayamadık çağsu halen 45 diyolar sahipleri aynı neden böyle bisey oldu anlamadık alev hanımın hastası çok diye dediler bi ama doğu beyin arzu hanımında çok
Masalumut Zeynep_busra öyle diyolar ama ben kendim sormadım saçma geldi bana da sahipleri aynı bence ikiside artmıştır
Duruuuu Zeynep_busra Bugün Alev Hanıma gittim cidden çok tatlı biri ama rendavu çok pahalı 75tl nedir ? Çağsu 45 tl yken sizce de öyle değil mi?
Zeynep_busra Duruuuu aynen canım bende şimdi öğrendim çağsu da 45 gl olduğunu bende çok şaşırdım bende beğeniyorum alev hanımı ama pahalı gerçekten cagsuda 45 tl olup fatma hatunda 75 tl olması sahibi farklı kişi değil aynı kişi
Pkacuuu Zeynep_busra arzu dedeye gidiyorum şimdilik memnunum işini yapıp geçiyor aslında çokta sevgi yumağı değil ama insan da yemiyor sonuçta 😂🙈
Heisenberg Duruuuu Arzu hanım gayet ilgili bir doktor. Tabii ona gittiğim dönemde hamile değildim ama genel olarak ilgili olabileceğini düşünüyorum🌸