Tazeannebaba yok kuzum hala yapmadım idrarımın iyice gelmesini bekliyorum 🙈 en son yatmadan gitmiştim (akşam) ama idrarıma sıkışınca yapıcam 😂
    Tazeannebaba ya inşallah inşallah o kadar çok istiyoruz ki 🤲🏻 Geçen sene kasım 9 da kürtaj olmuştum 😢 şubattan beri deniyoruz inşallah vakti saati dolmuştur da rabbim müjdemize ulaştırır bizi sağlıcakla 🤲🏻☺️
      Nasippp canım bence hamilesin aynısını bendede oldu ilk çift çizgi çıkmadı diye direk bırakıp gittim saatler sonra atmak için baktığımda böyle silik çift çizgi vardı gece gördüm şok oldum sonradan silik çizgi bende hiç çıkmamıştı kaçtane test yapmıştım sonra yarın sanah birdaha yapayım dedim o negatif çıktı emin olamadım kan testi yaptım 21 beta hcgyle öğrendim meğerse geç döllenmeymiş 🥰 o yüzden böyle olmuş bence hamilesin bir an önce ilaclarına başla kesinleştir kan testi ver tabikiiii
        hseda
        İdrarımın iyice gelsin yapıcam ama korkuyorum ya çıkmazsa die 🥺
        Çıkarsa da hemen kan vereceğim rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
          Nasippp benim test sonucumda çok silik çıktı adetime iki gün kadar vardı biraz değişik benim adet neyse silik çıkınca akşamına kan verdim 29 çıktı. Hadi inşallah hamilesin
            TunarinAnnesi
            Yerleşme kanaması olabilir kuzum benim başıma hiç gelmedi tam bilmiyorum ki 🤦🏻‍♀️
            Sahmet inşallah kuzum inşallah çok olumlu yorum aldım inşallah herşey güzel olacak 🤲🏻🌸
            Nasippp adetiniz bir kaç gün geçdikten sonra yapmalısınız geç dollenmede olabilir
            Nasippp Test le alakalı olabilir tekrar et bence bazen en iyi test bile göstermiyor bnm 2 gün kala hassas test bile negatif cıkmıstı ben o kadar emindim ki hamile olduğumdan🙏 adetim gectikten 2 gün sonra cok hafif silik cıkmıstı kan verdim 50 cıkmıstı .İns.rabbim gönlüne göre versin
              hseda benim de şimdi yaptığım testin markası farklı imiş negatif çıktı 😔😔 çok üzüldüm şuan 😭 markası MİRATECH dün ki testimin markası beybitaym idi 😞
                sofika benim şimdi yaptığım da negatif çıktı çok üzüldüm 😥😔 dün ki testin markası beybitaym olması lazımdı bu şimdi yaptığım miratech imiş
                Nasippp Miratech bende pozitif çıkmıştı ama başka test yaptım negatifti ve adet olmuştum miratech güvenilir değil
                  Tugce1803 yanlışlıkla almışım başka marka alıyordum eczacı hemen poşetlemişti bende bakmadım güvendiğim için 😞 dün ki tes de vardı ama ya 😥 çok ümitlenmiştim😔