Tazeannebaba yok kuzum hala yapmadım idrarımın iyice gelmesini bekliyorum 🙈 en son yatmadan gitmiştim (akşam) ama idrarıma sıkışınca yapıcam 😂
GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
Nasippp bence bebek var canım bende heycan yaptım ya mutlaka haber et güzel haberi
Tazeannebaba ya inşallah inşallah o kadar çok istiyoruz ki 🤲🏻 Geçen sene kasım 9 da kürtaj olmuştum 😢 şubattan beri deniyoruz inşallah vakti saati dolmuştur da rabbim müjdemize ulaştırır bizi sağlıcakla 🤲🏻☺️
Nasippp hadi hayırlısıyla güzel haberler almak nasıp olur kuzum
Nasippp canım bence hamilesin aynısını bendede oldu ilk çift çizgi çıkmadı diye direk bırakıp gittim saatler sonra atmak için baktığımda böyle silik çift çizgi vardı gece gördüm şok oldum sonradan silik çizgi bende hiç çıkmamıştı kaçtane test yapmıştım sonra yarın sanah birdaha yapayım dedim o negatif çıktı emin olamadım kan testi yaptım 21 beta hcgyle öğrendim meğerse geç döllenmeymiş 🥰 o yüzden böyle olmuş bence hamilesin bir an önce ilaclarına başla kesinleştir kan testi ver tabikiiii
hseda
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?
TunarinAnnesi
Yerleşme kanaması olabilir kuzum benim başıma hiç gelmedi tam bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
Yerleşme kanaması olabilir kuzum benim başıma hiç gelmedi tam bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
TunarinAnnesi canım bende öyle olmuştum hatta adet oldugumu zannedip o gün nmaz kilmadim iki gün geldi meğerse hamileymism
Tazeannebaba İnşAllah kuzum Bu ay femara rahim filmi yaptim Senide tebrik ederim güzel Anne ❤️🧿
TunarinAnnesi canım genelde rahim filminden sonra hamile kalanları çok duydgum ama içimden bir ses diyor ki hamile
Tazeannebaba ay canım benim İnşAllah 🥰