Nasippp canım ilk 15 dk da çıkmış daha sonra koyulaşmış eğer gebelik olmasaydı koyulaşmaz o şekilde kalırdı😘
    zmrtcskn Evet canım öyle olurdu. Daha önce kayıbım var kanda pıhtılaşmam var öğrenince progestana başlamam gerekli iğne falan yarın da test yapıcam çıkarsa yine kan tahlili vereceğim ☺️🤲🏻
      Nasippp amin canım Inşallah. Tamamen sürprizmi oldu yoksa yumurtlama günlerini takip ederekmi hamile kaldın.
        zmrtcskn evde var kuzum olmaZsa zaten kan vericem ya olmadı erken gebelik alırım 😁
        Nasippp pozitif bu nerde görsem tanırım. Hayırlı olsun😊genelde negatif yanılır ama pozitif yanilmaz
          Nasippp Ewet kuzum ben Zaten 15 yakaladım değerlendirdim 16 17 18 degerléndiremedim olmayacak gözüyle baktım bu ay bugün ovulasyon testi yaptım baktım çok koyu dayanamadım gebelik testi yaptım çift cizgi🙈🌻🤲🤲🤲
            Burcu2121 bende 17. Gün gördüm çift çizgiyi ☺️ inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırız yavruların 🥰
              Hazanur çok sağ ol canım benim Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin ☺️🤲🏻
                Civco hadi inşallah kuzum eşime de gösterdim testimi ama sonradan belirginleştiği için belki de yanılma falan olur dedim eşime. Çıkmış die sevindi ama öyle dedim die biraz burkuldu içi ama napiyim üzülmesini istemiyorum 😔
                  Nasippp yanlış görmüyorsam ikinci çizgin çok silik benimde öyleydi ve hemen kan tahlili yaptırdım 46 çıktı 4 gün sonra yaptım 260 çıktı sen de hamile olabilirsin
                    Nasippp canin benimde boyle bulanikti adetime iki gun varken yapmistim sonra adet zamanimda yaptim cizgi iyice olustu
                      Vera0 adetten önce mi yapmıştın kuzum yarın da çıkarsa test tahlil yaptıracağım