Nuur2001 çok güzelmiş😍 Güzel günlerde kullanın inşallah. Benim park yatak 60*120 boyutunda. Ölçüleri uyar mı onu bilemedim 🙄
    Denizsever34 kızlar ya 75 115 olculerinde uyku seti nerden bulabilirim araştir arastir kafayı yicem çilekte var sadece oda 500 tl okadar vermek istemiyorum
    Teacherellaa güzel günlerde kullanın inşallah. Tek bir rengi var yanılmıyorsam. Kenar korumalıklarının üzerinde nevresim var mı? Yıkanabilir mi yani 🙄
      Denizsever34 park yatakta besik korumaliga gerek varmiki sadece nevresim yeterli olur bence bende arastiriyorum su aralar mobilya besik almistim rokoko islerini cok seviyorum rokoko besik korumaligi ve nevresim takimina 1150 tl istediler bi yanim al diyor bi yanim yazik gunah diyor ne yapacagimi bilemedim
        Deletedmom3 park yatak için de beşik korumalığı kullanılıyor diye biliyorum. Aslında kararsızım da kullanıp kullanmamakta. Sizinki de çok pahalıymış gerek var mı ki o kadar para vermeye. Tabi yine de siz bilirsiniz 🤗
          Deletedmom3 Bence de eşiniz haklı. Yenidoğan bebek olunca malım ihtiyaçlar çok. O yüzden hem kaliteli hem de hesaplı ürünler bakmalıyız