Arkadaşlar 35. haftadayım. Bebeğimiz için e bebekten park yatak aldık. Günlerdir uyku seti arayışı içerisindeyim. Bi türlü karar veremedim. Hangi marka nasıl bi uyku seti (kenarlıklı vs. ) alayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🌺
Uyku seti
Denizsever34 of bende hala almadım ya 😩 tchibo iyi diyorlar ama kararsızım👀
Havvanurerolll kullanıp memnun olanlar marka paylaşırsa sanırım daha iyi olacak 🤗
Denizsever34 takipteyim bende 🙈
Denizsever34
Yataşı öneririm kenar korumalığı yorganı nevresimi vs. 8 parca içinde kirli torbası ve alt açma örtüsü de var
Yataşı öneririm kenar korumalığı yorganı nevresimi vs. 8 parca içinde kirli torbası ve alt açma örtüsü de var
Ben yerel bir mağazadan pierre cardini inceledim.hoşuma giden yanı mağazada bir çok çeşit ten farkı yan korumalıkları daha kalındı.çünkü bazıları gerçekten incecikti.o yüzden onu almayı düşünüyorum. Hepsiburada da 330 tl civarıydı süs yastıkları falanda var.
Denizsever34 karacadan bide çilekten Aldım gayet güzel karacadan 120 ye çilektende 220 ye aldım
Denizsever34 kullanmadım henüz ama ben dün civilden aldım
- Düzenlendi
Denizsever34 https://imgyukle.com/i/EfjF9M ben bunu yaptırdım kızlar kenar korumalıgı falan herseyi var içinde 😊
Teacherellaa onu gördüm fakat kullananlardan yorum bekledim 😊
Nihal1991 kenar korumalığı var mı ?
Nuur2001 civilden hangi uyku setini aldınız? Kalitesi konusunda kararsız kaldım da 🙄
Melisayenerli nerde yaptırdınız ?
Denizsever34 çilegin var karacanın yok ama karaca magazası kapanıyordu ben indirimli aldım normalde aldıgım set karacada 300 küsürlerdeydi
Denizsever34 instegramdan bebe ikliminden yaptrdım kumaşı herseyi çok guzel geldı bu fotografı kargom geldıgı gün çekmiştim 250 tlye yaptrdım yastıklar çok dolgun ve çok şık duruyor
Denizsever34 ben civilden aldım henüz kullanmadım ama kaliteli duruyor benim şimdeden göz bebeğim oldu diyebilirim çok hoşuma gidiyor kumaşı falan😀
Denizsever34 karacadan 500 TL ye aldım
Gokmeninannesi modelini paylaşır mısınız?
Melisayenerli çok teşekkürler ☺️