• Öneri
  • Akşama ne yemek yapacaksınız 😊

Benim yemegim hazır patates püresi yaptım köfteyle..Birde balık kızarttım sizide beklerim 😂
    Deletedmom6 bende 35 +4 kolileri sağ olsun eşim yaptı hep eğilip kalkınca yıllardır yorgun gibi hissediyorum kendimi. Daha diğer evin Birazda olsa temizliği duruyor koliler gitti açılacak büyük eşyalar da pazar günü gidicek faln cok iş var ya
      27_00 Çök stresli iş bizimde Taşınacağımız ev temizleniyor. Bi kaç eşyam vardaha kolilere koyacağım. Yarın mobilyalar ve koliler gidecek . Sonra eşyalar silinip yerleştirilecek. Inşallah yarın bitecek oturucaz evimizde ama söyle bir şey var ben 1 üst katıma taşınıyorum uzak değil yani😄 Ama 2 gündür stres sinirden öldüm valla
        Zehra92 dün lahana aldım ama gözum kesmiyor yapmayı üstüne dün aksamdan beridir sular kesik bulasık yıgıldı 🤦🏼‍♀️ Napsam bilyorum biraz nohutlu mantı yemegim vardı yanına bişiler yapcam artık ☺️
        Zehra92 dilim karnıyarık, pilav,yoğurt ,turşu, tarhana çorbası 😊
        Hamilelik beni aşırı üşengeç bir hale getirdi 😂 o yüzden hiç bugün ne pişirsem diye uzun uzun düşünmüyorum canım yapmak isterse yapıyorum istemezse bı çorba yapiyorum onu yiyoruz 😂
        Mercimek çorbası, makarna 🤪tembel kadın yemeği. Eşim sağolsun uğraşma bissürü çeşitle bi çorba yap yeter diyo. Mide bulantılarından dolayı.makarna da ona jestim olsun ahahaa🤣🤣🤣
        Zehra92 Balik 😊 son zamanlarda cok sik yapiyorum cunku kolayima geliyo 😀 Portakal dilimleri en alta. Uste sogan dilimleri. Guzelce yikanmis iki adet cipura tuz karabiber defne yapragi zeytinyagi.. kenarlara biber domates dilimleri kekik.. minik de tereyagi parcalari. Sur firina 🤷🏼‍♀️ Akari yok kokari yok zahmeti yok salata yapmayada gerek kalmiyo boyle sebzeli yapinca😂
          Zeyno_ Doyamıyorum ben bu yemeğe hele de kıymalı ve sarımsaklı yoğurtla mükemmel oluyor 😍 kabağın tam da mevsimi sık sık tüketilmeli