• Öneri
  • Akşama ne yemek yapacaksınız 😊

Slinn 2 gün yiyor benim eşimde ama 3. Gün olduğunda ne desemde fayda etmiyor. Geçen pırasa yapmıştım o kadar çok yapmışımki 5. Günlük olurdu belki ama 3. Gün pes ettik beraber 😁
Zehra92 cok sukur yemegim var yapmicam :)) kafam nasil rahat:)) firinda turlu yapmistim fikir olsun ;)
Zehra92 fırında tavuk yanında pilav salata önden bi mercimek çorbası arkasına da höşmerim diye bizim yöreye ait bir tatlı yapacağım 😛 offff tatlı konusu oldu gene canım çekti 😂
Zehra92 bugün yemeği eşime pasladım valla 😂😂 sabah mesaj attım spesiyalinden yapar misin cok canim cekti diye🙊🙊 ben sadece cici bebeli bi tatlı var cok severim onu yapicam ❤️
    Deletedmom6 al benden de o kadar bende taşınma arefesindeyim bende diyorum ki biri yemek yapıp getirse ama o birileri yok 😂 hamile misiniz sizde
      27_00 Aynen öyle valla bide tüm eşyaları koliledigim için tekrar çıkarıp kirletmek bozmak ıstemiyorum komşularım da var heosiylede yakınım ama gel gelelim . Iyi dostlar kötü günde belli olur. Demekki iyi dostum yokmuş 🤷‍♀️ Ewet 30 +4 haftalığım sen
        Zehra92 arada olur ama dimi her gün her gün ne yapicam derdi amannnn biraz da miskinlik yapalım 😂♥️
        Benim yemegim hazır patates püresi yaptım köfteyle..Birde balık kızarttım sizide beklerim 😂
          Deletedmom6 bende 35 +4 kolileri sağ olsun eşim yaptı hep eğilip kalkınca yıllardır yorgun gibi hissediyorum kendimi. Daha diğer evin Birazda olsa temizliği duruyor koliler gitti açılacak büyük eşyalar da pazar günü gidicek faln cok iş var ya