Zehra92 Fırında tavuk patates. Belki mercimek çorbası yaparım yanına 😊
Akşama ne yemek yapacaksınız 😊
Melisbol ben de öyle yapmayı düşünüyorum 😅
- Düzenlendi
Gizemkara21 bende dün yaptım onu☺️
Köfte patates kızartıcam 😀
Hamilelik beni aşırı üşengeç bir hale getirdi 😂 o yüzden hiç bugün ne pişirsem diye uzun uzun düşünmüyorum canım yapmak isterse yapıyorum istemezse bı çorba yapiyorum onu yiyoruz 😂
Mercimek çorbası, makarna 🤪tembel kadın yemeği. Eşim sağolsun uğraşma bissürü çeşitle bi çorba yap yeter diyo. Mide bulantılarından dolayı.makarna da ona jestim olsun ahahaa🤣🤣🤣
Zehra92 Balik 😊 son zamanlarda cok sik yapiyorum cunku kolayima geliyo 😀 Portakal dilimleri en alta. Uste sogan dilimleri. Guzelce yikanmis iki adet cipura tuz karabiber defne yapragi zeytinyagi.. kenarlara biber domates dilimleri kekik.. minik de tereyagi parcalari. Sur firina 🤷🏼♀️ Akari yok kokari yok zahmeti yok salata yapmayada gerek kalmiyo boyle sebzeli yapinca😂
Zeyno_ Doyamıyorum ben bu yemeğe hele de kıymalı ve sarımsaklı yoğurtla mükemmel oluyor 😍 kabağın tam da mevsimi sık sık tüketilmeli
- Düzenlendi
Deletedmom099 evettt sen fasülye yazınca hazırda nohut vardı 😊😊
Dilarahayal ben tek olduğumda yemek yapmıyorum atıştırmalık dolapta ne bulursam yiyorum öyle valla helal sana
ZehraAlbayrak balığı hiç sevmem ama bu söylediğini birden hayal ettim fena değilmiş😍😁
Zehra92 Yoğurt çorbası,enginarlu tavuk yemeği,şehriye pilavı ve salata.Tatlıya henüz karar veremedim artık ilk aklıma geleni yapıcam 😂
Zehra92 ama sevmek lazimmm cok faydali herkese bebislere☺️
Taze fasulye ekşili köfte makarna salata👍
ZehraAlbayrak çocukluğumdan beri midemi bulandırıyor 🤷🏻♀️😢
Zehra92 karnıyarık pirinç pilavı ayran
Spagetti ve tavuk haşlaması yeter de artar 38 haftalığım hiç mecalim yok valla 😒
Mercmek corbası karnıbahar yemeği 😄 eşim pek hoşlanmaz ama yicek yapck bişe yok