• Öneri
  • Akşama ne yemek yapacaksınız 😊

Zehra92, başlığı Akşama ne yemek yapacaksınız 😊 olarak değiştirdi.
Zehra92 akşama yemek yapmıcam dün bi orduya yetecek kadar yapmışım alt tarafı iki kişiyiz halbuki bugün de onları yeriz😄biber dolması yapmaya niyetlendim dün ama baya iç hazırlamışım patlıcan kabak da eklendi iki tencere dolma oldu🤷🏼‍♀️😄bide makarna yaptım yanına salata turşu tamam.
    Zehra92 Yarın taşınıyorum. Tüm mutfak eşyalarını herşeyi kutulara yerleştirdim. Kafam o kdr yoğun ki aklımdan yemek bile geçmiyor. Biri yapsa da bana da getirse diyorum ama 🤷‍♀️
      Zehra92 bugünlük rahat yarın yine aynı😄eşime diyorum büyük tencereyle yemek yapayım bir hafta yiyelim onu olmaz mı😂hergün ne yemek yapsam derdinden bıktm. Dünden kalan yemeği zor yiyor benimki 😏
        Zehra92 daha yeni onun konuşmasını yaptık telefonda akşama ne yiycez😏 sinir oluyorum artık kendim olsam neysede eşime yapmak zorundayım yapmasıda zor değil de ne yapacağını belirlemek sıkıntı😅
          Slinn 2 gün yiyor benim eşimde ama 3. Gün olduğunda ne desemde fayda etmiyor. Geçen pırasa yapmıştım o kadar çok yapmışımki 5. Günlük olurdu belki ama 3. Gün pes ettik beraber 😁
          Zehra92 cok sukur yemegim var yapmicam :)) kafam nasil rahat:)) firinda turlu yapmistim fikir olsun ;)
          Zehra92 fırında tavuk yanında pilav salata önden bi mercimek çorbası arkasına da höşmerim diye bizim yöreye ait bir tatlı yapacağım 😛 offff tatlı konusu oldu gene canım çekti 😂
          Zehra92 bugün yemeği eşime pasladım valla 😂😂 sabah mesaj attım spesiyalinden yapar misin cok canim cekti diye🙊🙊 ben sadece cici bebeli bi tatlı var cok severim onu yapicam ❤️