Busetekett aynı şey benim de başıma geldi canım 31 haftalıktım sola hemen taktılar sağa 5 kez girmeye çalıştılar olmadı düşün o girme acısını ben 6 kez yaşamış oldum hamileyken 😥😥
Stent takıyorum :( tecrübeli olan varsa...
rukiye-02 bilmem mi canım bende 33 de taktırdım seni çok iyi anlıyorum O yüzden ☹
Busetekett Taş çok zor ya benim taşların bi kısmı alındı ama hala sağ böbreğim taş dolu kız ben bi ayda iki kez spinal oldum çok zor oldu benim için ocakta da teli çıkaracak tekrar bi kurtulsam şu tellerden filan 🤦♀️😕
Belindaa canım geçmiş olsun kuzenim taktı mecbur kalmıştı oda allah yardımcınız olsun🙏🏻
rukiye-02 Allah yardımcın olsun canım Rabbim ikimize de yardım etsin böbrek şakaya gelmiyor erkenden doğuracaktım ben az daha bekleseydim valla 🤦🏻♀️
Busetekett ayy Allah korusun kız dediğin gibi böbrek şakaya gelmiyor
rukiye-02 rahim ağzım 10 a düşmüştü düzenli kasılmam vardı ilaca başladı şimdi doktorum stent de rahatlattı biraz cidden şakaya gelmiyor canım. ☹
Busetekett Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun hastanede kaç gün tuttular peki
4rhas 2 gün üroloji 2 gün kadın doğum da kaldım canım sonra taburcu ettiler
Busetekett çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın
[bilinmeyen] yazalı cok olmus ama taş ameliyatını ne zaman oldunuz acaba? Doğumdan sonra mı?
[bilinmeyen] yazalı cok olmus ama taş ameliyatını ne zaman oldunuz acaba? Doğumdan sonra mı?
[bilinmeyen] siz yazalı çok olmus ama benim durumuma çok benziyor yaşadıklarınız. Taşlar ne zaman alındı?