Arkadaşlar böbreğim iyice şişmiş idrar birikmiş stent takılması farz oldu artık. Ağrım sızım olmadığını düşünüyordum erken doğum riskimin sebebi muhtemelen buymuş kasıklarımda sancıya sebep oluyor bu süreçte neler yaşadınız nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen😔
    Belindaa benim böbreğimde taş olduğu için takıldı taş düşürme acısı daha kötü süreçten korkma ama derin derin nefes al takıldıktan sonra acayip rahatlıyırsun ağrı filan gidiyor takıldıktan sonra da acayip derecede idrara çıkma isteği oluyor üç dakikada bi gidiyordum ben bi gün sonra geçiyor o da
      rukiye-02 Ben acıdan sızıdan korkmuyorum bebeğime bişey olmasından korkuyorum ona zarar gelmesinden korkuyorum 😔 hangi anestezi yöntemi uygulanıyor peki
        Belindaa evet bende acıdan sızıdan korkmadım erken doğum riski olur deyince oturup ağlamıştım ve 31 haftalıktı daha bebeğim bana lokal anestezi uygulandı sadece girdikleri yeri uyuşturdular ben aşırı ağrı çektim öncesinde tel takılınca oh demiştim
          rukiye-02 Bende gün boyu oturup ağlıyorum bizde daha 30 haftayla uyumluyuz çok erken herşey için 😔 inşallah atlatırız
            Ee kimseler yokmu gerçekten 😔
            Belindaa ben çok ağladım bişey olacak diye ama sen kendini strese sokma inşallah hiç bişey olmayacak ya bi çok kişi var hamile iken stent takılan zaten erken doğum çok düşük bi ihtimal
              2 ay sonra

rukiye-02 canm mrb bana da dün stent takıldi sizin de taktirdiginizi okuyunca sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu idrarda kanama ve sık idrara çıkma sizde de olfu mi ne zaman geçti dün takıldı gece boyu lavabodaydm😊

Hayalim_ evet aşırı olmuştu iki gün boyunca malesef öyle gidip geleceksin ve kanama olacak hepsi normal sen antibiyotiği atmayı ihmal etme ben doğum yaptım hatta üstüne stent çıkarıldı taşlar alındı yeniden stent bile takıldı sana da çok geçmiş olsun

rukiye-02 yaaa çok çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Kanama kaç gün sürdü sizinki. Bu arada gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsn

Hayalim_ amin senin de kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin 🥰😘kanama da bi hafta sürer en fazla ama çok aşırı bi kanama oluyorsa doktora söyle mutlaka

Hayalim_ canım doktor normal dediyse normaldir o zaman bende çok yoğun olmadı korkma sen kaç haftalık hamilesin

Hayalim_ benim ki 31.haftamda takılmıştı ben abiminkini biliyorum baya bi kanlı geçirdi o da ama doktor bişey olmaz dedi korkma sende

Merhaba , 24+5 haftalığım inanılmaz Sağ böbreğim ağrıyor bende çok dayanmaya çalıştım olmuyor haftalardır ateş titremE kusma. Çekiyorum artık dayanma gücüm kalmadı:( yarın stent takmak için doktora gidicem artık tak diye kaç dk. Sürüyor lokal anestezi acımadı mı ? Ben lokalden korkuyorum komple uyusam ne olur ? Ağrım geçer Mi ? Ölüyorum ağrıdan ateş fazla olmaya başladı