rukiye-02 Allah yardımcın olsun canım Rabbim ikimize de yardım etsin böbrek şakaya gelmiyor erkenden doğuracaktım ben az daha bekleseydim valla 🤦🏻‍♀️

rukiye-02 rahim ağzım 10 a düşmüştü düzenli kasılmam vardı ilaca başladı şimdi doktorum stent de rahatlattı biraz cidden şakaya gelmiyor canım. ☹

Busetekett Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun hastanede kaç gün tuttular peki

rukiye-02 Allah sabrınızı artırsın tamamen kurtulursunuz insallah. Benim daha 15 haftalık bebeğim o yüzden korkuyorum 😕

4rhas 2 gün üroloji 2 gün kadın doğum da kaldım canım sonra taburcu ettiler

4rhas Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım korkma inşallah bişey olmaz

4 ay sonra

[bilinmeyen] yazalı cok olmus ama taş ameliyatını ne zaman oldunuz acaba? Doğumdan sonra mı?

[bilinmeyen] yazalı cok olmus ama taş ameliyatını ne zaman oldunuz acaba? Doğumdan sonra mı?

[bilinmeyen] siz yazalı çok olmus ama benim durumuma çok benziyor yaşadıklarınız. Taşlar ne zaman alındı?

4 gün sonra

ZynpynZ kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı benim doğumdan bi ay sonra alındı tekrar tel takıldı o da çıkarılıp yine taş alındı çok zor süreçler yaşadım geçti ama sütümü de benden aldı o kadar narkoz artık yavruma sadece mama veriyorum sizin durum nasıl çok geçmiş olsun

rukiye-02 çok teşekkür ederim. Normal doğum mu yaptınız peki? Benim bir aksilik çıkmazsa stentim duracak doğumdan 2hafta sonra taşım kırılacak. O sürec sonrasında ben de emzirememekten endişeliyim

ZynpynZ yok sezeryan oldu benim bebek tersti çünkü kişiden kişiye değişir bence süt olayı birde ben iki kez hatta doğumu da sayarsak üç kez ameliyat oldum iki ay da İnşallah sende olmaz öyle bişey

rukiye-02 benim de doğumdan sonra öyle olacak lazerle taşım kırılacak. Doktor normal doğum da olabilir dedi ama ben stent sıkıntı açar diye çok korkuyorum. İnsan o sancıyı bilince aklından çıkaramıyor

ZynpynZ ahhh evet yaa o ağrı berbat bişey inan yaşamayan anlamaz ben normali çok istemiştim ama olmadı inşallah seninki olur