Stent takıyorum :( tecrübeli olan varsa...
rukiye-02 inşallah bir an önce kurtulursun canım Rabbim kimseyi Sağlıkla sinamasn inanki aylardır çalıştgm bir sınav vardı sonuç bekliyodm ameliyata girdigim gu n aciklanmis ve kazanamamisim uzulmeyeyim diye annemler soylememis bana ameliyattan 3. Gün sonra eşim bişey soylicem üzülme dedi sınavı söyledi inan zerre umrumda olmadı benim bebeğinin sağlığı olmadığı sürece napiym işi parayi mali mülkü şu an Allahtan tek dileğim bir an önce sagligima kavuşmak 🙏🏻
Hepinize çok geçmiş olsun hanımlar. Bende 14 haftalık gebeyim sağ böbreğim felaket ağrıyor bir haftayı geçti nerdeyse dayanamıyorum artık doktor hiç bisey yok dedi. sizin de bu kadar erken başlamış mıydı ağrılarınız? Bide hangi bölüm bakıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
4rhas üroloji bölümü bakıyor canım benim ağrılarım hep oldu çünkü benim böbreğimde taş var ama ayrıca sağ böbreğim de şişmişti mutlaka bi üroloji doktoruna görün birde sıcak su torbası yoldaşın olsun mutlaka sıcak tut böbreğini ve ayaklarına sürekli çorap giy bunlar bi nebze azaltıyor ağrıyı
4rhas canım ben taktıralı 2 gün oldu bebeğe hiç bir zararı yok şu an ağrım sancım da yok Allaha şükür sadece takma sürecim sonda işlemi ve hastane de kalırken biraz zorlandım 33+2 yim bu arada doğum da çıkacak nasipse bende bebekten dolayı böbrek büyümesi vardı 45 mm girdim artık böbreğim iflas edecekti taktırmasaydım evet zor bi süreç ama inan geçiyor ve takılınca çok rahatlıyorsun.
Stentden sonra normal doğum yapan var mı kızlar ben sordum doktoruma oluyor dedi ama bunu stent doğum da çıkacak dendi bana normal doğum da nasil çıkaracaklar. 🤔
4rhas evet ağrılarım nerdeyse tamamen geçti dikkat de ettim tabi benim ki 31.haftada takıldı bebeğe de hiç bi zararı olmadı çok şükür ama doğum esnasında çıkarılmadı benim tel taşlarda alındığı için onun için ayrıca ameliyat oldum hatta buj sefer de sağ böbreğime takıldı ve varlığını hissetmiyorum ben 6 yıldır taşı olan bi insanım ve her kış benim için kabus olurdu bu sene çok rahatım hiç ağrım yok çok şükür diyorum ki neden daha önceden taktırmamışım bu stenti
Busetekett canım benim abime de takmışlardı uyuştırmadan çıkarmışlar onu korkma hissetmezsin zaten dikiş için ilaç verecekler o arada hissetmezsin
rukiye-02 canım hamilelik olduğundan lokal uyguladılar ama yine de çok canım acıdı inleyerek ağladım resmen ameliyathane de.
Busetekett aynı şey benim de başıma geldi canım 31 haftalıktım sola hemen taktılar sağa 5 kez girmeye çalıştılar olmadı düşün o girme acısını ben 6 kez yaşamış oldum hamileyken 😥😥
rukiye-02 bilmem mi canım bende 33 de taktırdım seni çok iyi anlıyorum O yüzden ☹
Busetekett Taş çok zor ya benim taşların bi kısmı alındı ama hala sağ böbreğim taş dolu kız ben bi ayda iki kez spinal oldum çok zor oldu benim için ocakta da teli çıkaracak tekrar bi kurtulsam şu tellerden filan 🤦♀️😕
Belindaa canım geçmiş olsun kuzenim taktı mecbur kalmıştı oda allah yardımcınız olsun🙏🏻
rukiye-02 Allah yardımcın olsun canım Rabbim ikimize de yardım etsin böbrek şakaya gelmiyor erkenden doğuracaktım ben az daha bekleseydim valla 🤦🏻♀️
Busetekett ayy Allah korusun kız dediğin gibi böbrek şakaya gelmiyor