Merhaba ben çok sık acıkıyorum sizde de oluyor mu bu durum ve acıktıgımda dayanamıyorum illa hemen yemem lazım 🙈
Sık acıkma ??
Evet sık acıktıgımdan 20 kilo aldım ve şekerli şeyler yemekten ödem manyağı olmuş durumdayım patlamak üzereyim 😅🤷🏻♀️
Badevehande aynı şekilde :) hele tatlı konusunda durduramıyorum kendimi :) 34 hafta 20 kilo aldım
27 hafta olacam 15 kg aldım oturuyorum ama birşeyler eksik gibi illa yicm birşeyler 👶🏻😍
Arassss bende 35+2 nolacak bu halimiz😱
Badevehande cinsiyet nedir❤️
- Düzenlendi
35+0'm ve 1 aydir tartiya cikmaktan korkuyorum ödem sıfır ama göbek ve kalçanin masaAllahi var en son 12 kilo almıştım simdi bi 17 olmustur diye düşünüyorum o kadar ki acıkıyorum 🙄
Badevehande
TİKA basa yiyorum bagzen bir saat içinde migdem bom boş oluyor bende kendime hayret ediyorum☺️☺️ Dikkat etmeye çalışıyorum ama
TİKA basa yiyorum bagzen bir saat içinde migdem bom boş oluyor bende kendime hayret ediyorum☺️☺️ Dikkat etmeye çalışıyorum ama
Kız benim ki :) ye tatlıyı çoksa hakkıyı yalan🤣
Nursnr1 kız senin❤️
Kumsalinannesii dikkat etsek içimizde kalıyor yani benim öyle😅
Badevehande 1 ayım var öğrenmem için eğer hisleriniz kuvvetliyse atayımda bi bakın neye benzetiyorsunuz bir saniye
Nursnr1 ben rüyamda görüyorum kızımı hatta dün emzirdiğimi gördüm genelde rüyam çıkar sen at yinede canım
Nursnr1 aynı erkeğe benziyor özellikle kafa yapısı bi teoriye göre yuvarlak kese kız fasulye gibi olan erkek bebek derler ama bende tersi çıktı sende de tersi çıkabilir 😊
Badevehande ilk hamilelikte 23 kg aldım etmem lazım 😂😂 yiyorum ama fazla kacirmamaya çalışıyorum saat geç olursa 33 hafta 6 kg suan ☺️☺️
Kumsalinannesii bence çok iyi şuan ki kilo alımınız ,ilkler tecrübesiz oluyor genelde 😅
Badevehande ben özellikle ekşi acı şeyler yiyorum ama tatlıyıda affetmiyorum🙈