Sık acıkma ??
- Düzenlendi
Kumsalinannesii doyma hissi yok bende tıka basa yememeye çalışıyorum ama sık acıkıyorum yine de 🙄
Badevehande aynen öyle İnan kg yu hiç problem etmemiştim Doğumdan sonra dank etti 🤣🤣
Kumsalinannesii demeeee ben napacam bilmiyorum 😂
BadeYaman birşey soracaktım kızıma bade koyacam oğlum olursa da Yaman 🥰 sevdiğim iki isim yan yana hoşuma gitti😂
Badevehande ne kadar kaldı doğuma canım ben doğurdum şükür 6. Günlük oldu kızım😍
Derya0707 yaa gerçekten miiii Maşallah sağ Salim kucağına almışsın hayalin gerçek oldu ne güzel canım❤️ Ben 35+2 yim şuan doktorum sezeryan için gün vermedi bebek engel olacak bir durum yaratmadı ama 37 de çatı muayenesi olacam bakalım hayırlısı nasıl ne zaman doğar belirsiz canım😊
Badevehande korkma 23 aldım ama 25 kg verdim canim 🤣🤣 sen kaç kg aldın ?? Ben bu sefer nişanlı olduğum kg ya donmek istiyorum ☺️☺️
Şekerli şeyler kan şekerini çabuk yükseltip düşürdüğü için sık acıkıyorsunuz:) daha sağlıklı şeylere yönelirseniz sizin ve bebeğiniz için iyi olur :) sonuçta bebeğimizin kilo alması önemli bizim değil 😅
Hahaha bende 31. Haftadayim. Tek fazla fazla kilo alan benim zannediyordum. 17 kilo aldım 🤗 Azcik moral oldunuz bana kızlar 🙈🙈
Kumsalinannesii ben 20 kilo aldım 56 ile kalmıştım ama kilo vermeye başlayınca 50 ye kadar durmayı düşünmüyorum tabi verebilirsem😂😂
Badevehande emzirdikce gidiyo canim ben hiç bisey yapmadım İnan gelen gidenden koşuşturmam oldu o kadar. Darısı zayıflamak isteyenlere ins ☺️☺️
Kumsalinannesii amin diyorum 🙏