Badevehande 1 ayım var öğrenmem için eğer hisleriniz kuvvetliyse atayımda bi bakın neye benzetiyorsunuz bir saniye
    Nursnr1 ben rüyamda görüyorum kızımı hatta dün emzirdiğimi gördüm genelde rüyam çıkar sen at yinede canım
    Nursnr1 aynı erkeğe benziyor özellikle kafa yapısı bi teoriye göre yuvarlak kese kız fasulye gibi olan erkek bebek derler ama bende tersi çıktı sende de tersi çıkabilir 😊
    BadeYaman birşey soracaktım kızıma bade koyacam oğlum olursa da Yaman 🥰 sevdiğim iki isim yan yana hoşuma gitti😂
    Derya0707 yaa gerçekten miiii Maşallah sağ Salim kucağına almışsın hayalin gerçek oldu ne güzel canım❤️ Ben 35+2 yim şuan doktorum sezeryan için gün vermedi bebek engel olacak bir durum yaratmadı ama 37 de çatı muayenesi olacam bakalım hayırlısı nasıl ne zaman doğar belirsiz canım😊
    Şekerli şeyler kan şekerini çabuk yükseltip düşürdüğü için sık acıkıyorsunuz:) daha sağlıklı şeylere yönelirseniz sizin ve bebeğiniz için iyi olur :) sonuçta bebeğimizin kilo alması önemli bizim değil 😅
    Hahaha bende 31. Haftadayim. Tek fazla fazla kilo alan benim zannediyordum. 17 kilo aldım 🤗 Azcik moral oldunuz bana kızlar 🙈🙈