İnternetten alışveriş yapıp memnun kaldığınız siteleri ve instagram sayfalarını yazar mısınız?Hepimiz görüp faydalanalım😊
İnternetten alışveriş
Bende Burda bekliyim 👀😇
Banada bebek sırt cantası yada elde tutulan en kalıtelı en guzel ınstagram sayfası ısmı soyler mısınız ?
Bende bekliyorum isimli hastane çıkışı yaptıran var mı internetten yardımcı olur musunuz?
Nursnr1 https://instagram.com/bebekcantalari?igshid=1o1ommgdqm8es ben almadim ama burda gördüm alanlar var mis iyi dediler
Cillim.com diye bi sayfa var. Bikaç tane tulum ve zıbın almıştım. Hatta ıslak mendil şampuan falan da aldım. Kıyafetlerin malı kaliteliydi bi bakın isterseniz
Nursnr1 cnm bebek cantasi hepsiburadakinden aldim arada 69tl ye düşüyor kolla bence o indirimo inan cok kaliteli daha kullanmadim ben aralikta kismetse ama piyasadakilere baktikca iyiki almisim diyorum
feride_1 instagram da koza bebek var ordan aldı kardeşim ürünlerin çoğunu bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığından alamadım da. Hatta sırt çantasını falanda instagramdan almıştı
feride_1
Size bizzat aldığım siteleri söyleyim
📌Enucuzbebekmarket sitesinden bebek kıyafet bakım ürünleri ve çanta hepsini bulabilirsiniz😊
📌tugbakugu_forbaby
📌hepsiburada
📌ve en çok da n11den alışveriş yapıyorum 😂😂
Size bizzat aldığım siteleri söyleyim
📌Enucuzbebekmarket sitesinden bebek kıyafet bakım ürünleri ve çanta hepsini bulabilirsiniz😊
📌tugbakugu_forbaby
📌hepsiburada
📌ve en çok da n11den alışveriş yapıyorum 😂😂
lifewater87 varsa resim link atar mısın canm bende arıyorum
feride_1 bebeğimin emziğini pişik kremini ve burun aspiratörünü “Eczanebu” sitesinden aldım. Çok memnun kaldım piyasaya göre daha ucuz ve güzel teslimat 👍🏼 Kapı süsümüzü instagramda “ aysedemirdesign” sayfasına yaptırdım olağanüstü memnun kaldım. Küvet setini ve astronot tulumunu jokerden aldım şuan gelmesini bekliyorum...
En ucuz bebek marketten aldım bütün kıyafetleri bir taneside kötü gelmedi çok memnunum ☺️
babymussola hastane cikisi