Nursnr1 cnm bebek cantasi hepsiburadakinden aldim arada 69tl ye düşüyor kolla bence o indirimo inan cok kaliteli daha kullanmadim ben aralikta kismetse ama piyasadakilere baktikca iyiki almisim diyorum
İnternetten alışveriş
feride_1 instagram da koza bebek var ordan aldı kardeşim ürünlerin çoğunu bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığından alamadım da. Hatta sırt çantasını falanda instagramdan almıştı
feride_1
Size bizzat aldığım siteleri söyleyim
📌Enucuzbebekmarket sitesinden bebek kıyafet bakım ürünleri ve çanta hepsini bulabilirsiniz😊
📌tugbakugu_forbaby
📌hepsiburada
📌ve en çok da n11den alışveriş yapıyorum 😂😂
Size bizzat aldığım siteleri söyleyim
📌Enucuzbebekmarket sitesinden bebek kıyafet bakım ürünleri ve çanta hepsini bulabilirsiniz😊
📌tugbakugu_forbaby
📌hepsiburada
📌ve en çok da n11den alışveriş yapıyorum 😂😂
lifewater87 varsa resim link atar mısın canm bende arıyorum
feride_1 bebeğimin emziğini pişik kremini ve burun aspiratörünü “Eczanebu” sitesinden aldım. Çok memnun kaldım piyasaya göre daha ucuz ve güzel teslimat 👍🏼 Kapı süsümüzü instagramda “ aysedemirdesign” sayfasına yaptırdım olağanüstü memnun kaldım. Küvet setini ve astronot tulumunu jokerden aldım şuan gelmesini bekliyorum...
En ucuz bebek marketten aldım bütün kıyafetleri bir taneside kötü gelmedi çok memnunum ☺️
babymussola hastane cikisi
TazecikAnne22 enucuzbebekmarketin ürünleri nasıl acaba sipariş vereceğim güvenemedim nedense kaliteli mi
Nur-11 evet kaliteli ben bütün herşeyimi ordan aldım
feride_1 ponpon bebe instagramda var
feride_1 en ucuz bebek magazası dıe bı sayfa var bn herseyımı ordan aldım cok kalıtelı harıka bı sayfa google play ve play storeden de ındırıp kullanabılırsınız