babymussola hastane cikisi
Nur-11 fiyat performans olarak bence gayet iyi. Hepsini yikadim utulettim bir deforme yok. Tavsiye ederim sonucta cok az kulllanacak buyuyecegi icin ancak cok kaliteli seyler beklemeyin. Benim icin onemli olan pamuklu olmasiydi
feride_1 en ucuz bebek magazası dıe bı sayfa var bn herseyımı ordan aldım cok kalıtelı harıka bı sayfa google play ve play storeden de ındırıp kullanabılırsınız
Nur-11 harıka bı sayfa bn herseyımi ordan aldım fabrıkadan halka oldugu ıcın sayfa cok uygun arada aracı yok
feride_1 hepsi burada gittigidiyor trend yol taki içince taki bu abiye için abiyefon kıyafet için tozlu giyim magnet için digitalmagnet 🤣🥰 cok yaparım internetten alışveriş
feride_1 İnternetten bilindik sadece Ebebekten sipariş verdim ürünler güzel zaten mağazadan da alışveriş sürekli yapıyorum gayet iyi.. instagramdan da kapıda ödemeli bir yer buldum Bebelercee kullanıcı adı,ürünler geldi memnun kaldım kaliteli. 👍🏻
Gizoo canım sen aldın mı burdan alacağım ama bir daha sorayım dedim
    17022020 evet yastık yaptırdım. Ürünleri baskı yapıyorlar ama nakış değil. Renk değişikliği ve desenlerde ekleme çıkarma yapabiliyorsun.
      17022020 yastık dolu geldiği için yıkamadım süs yastığı çünkü. Ama solacak gibi durmuyor 30-40 derece de yıkayabilirsiniz dediler.
        Nursnr1 Çanta icin kesinlikle "Kalehan" İnstagramdan takip edebilirsiniz aldım daha kullanmadım ama çok kaliteli ve güzel geldi oldukça geniş iç kısmı 👌
          Nur-11 Her ürün kaliteli değil malesef ucuz etin suyu kara misali 2 defa alışveriş yaptım uygun diye 15 dk yıkama da bile bazı kıyafetler sağa sola kaydı bidaha zor alışveriş yaparım 3 fazla verin daha kalitelisini alın 😒