babymussola hastane cikisi
İnternetten alışveriş
TazecikAnne22 enucuzbebekmarketin ürünleri nasıl acaba sipariş vereceğim güvenemedim nedense kaliteli mi
Nur-11 evet kaliteli ben bütün herşeyimi ordan aldım
feride_1 ponpon bebe instagramda var
feride_1 en ucuz bebek magazası dıe bı sayfa var bn herseyımı ordan aldım cok kalıtelı harıka bı sayfa google play ve play storeden de ındırıp kullanabılırsınız
Nur-11 harıka bı sayfa bn herseyımi ordan aldım fabrıkadan halka oldugu ıcın sayfa cok uygun arada aracı yok
- Düzenlendi
feride_1 hepsi burada gittigidiyor trend yol taki içince taki bu abiye için abiyefon kıyafet için tozlu giyim magnet için digitalmagnet 🤣🥰 cok yaparım internetten alışveriş
Nursnr1 ckcanta sayfasından aldık çok memnun kaldım
NaimeYilmaz, Ürün/Hizmet Değerlendirme etiketini kaldırdı.
Nursnr1 Çanta icin kesinlikle "Kalehan" İnstagramdan takip edebilirsiniz aldım daha kullanmadım ama çok kaliteli ve güzel geldi oldukça geniş iç kısmı 👌
Nur-11 Her ürün kaliteli değil malesef ucuz etin suyu kara misali 2 defa alışveriş yaptım uygun diye 15 dk yıkama da bile bazı kıyafetler sağa sola kaydı bidaha zor alışveriş yaparım 3 fazla verin daha kalitelisini alın 😒
feride_1 ugurlubebek ve enbebeala ikisindende alışveriş yaptım memnunum 😊👍 instagram