Neslioktay suna iyi anlayamadm biraz aciklarmisin lutfen?
Dış gebelik
Canim degeri hic önemsemiyorlar. Evet az artmis gorunuyor. Normalde 500 lerde olmasi lazimdi. Ama boyle olupta saglikli gebelik olanda var fakat dış ya da kimyasal gebelik yaşayanda. Canını sıkma herşeyin hayırlısı olsun.
Mucizebebegim3 ilk test pazartesi oldu 2. Test bugün oldu 5 gün ara ile yani
Brcnbrs sağolasın cnm inşallah herşeyin hayırlısı olsun 😊
Gunes_Ozcan ya canım kusurabakma bende neyi sormak istediğin i anlamadim
Beybitooo 3 gün geciktiginde 103 çıktı smdi 8 gün oldu bugün 181 cikti
Neslioktay Aaa ozaman bir gariplik var yinede bekleyin ilk testnz kacti
Neslioktay geç döllenme olabilir dicem ama artıs az görülmüş o yüzden en iyisi beklemek insallah bi sorun olmaz 🙏🏻
Neslioktay ne alakası var canım hiç canını sıkma ben 4 haftalıkken beta 52 ile öğrendim suan 38. Haftamdayım bir sıkıntım bir sıkıntıda olmadı ne benimle ne bebekle işgili cok sukur sen bi drumu değerlendir
KcRaDnLeNr ya şuan mesajına ağladım zaten duygusalim bugün ki durumdan dolayı vallahi umut oldun inşallah hayırlı haber alirimda yazarım buraya anneler dualarınızı bekliyorum hayırlı sonuç alalim
Neslioktay o zaman baska duzenli artmamis.Dis gebelikte deger artar ama rahim disinda gorulur kese.degeriniz cok az artmis. Son testinizden 2 gun sonra kan verin o zMN anlasilir nr oldugu.
KcRaDnLeNr siz 52 ile öğrenmişsiniz ama düzenli artış olmuştur 2 günde sağlıklı gebelik ise 2 katı artması gerekiyor . demekki sizinki artmış ki şuan gebeliğiniz devam ediyor . Ama arkadaşınki 5 gün içinde iki katı bile artış göstermemiş yanlış bilgi vermeyin . dış gebelik riskli bir durum beklemek sadece anneye zarar veriyor malesef
Neslioktay canım beta hcg nin düşük öğrenmiş olmak artmayacağı anlamına gelmez bu arkadaşınki sana ümit olmasın ben 21 beta hcg yle öğrendim ama benimki her iki günde bir düzenli arttı şuan 12 haftalkk hamileyim . Bi önceki dış gebeliğimde 2 katı artması gerekirken 2 günde bir . 1 haftada anca o kadar artıyordu . Boşun bekleme canım biran önce kontrol ol sana bir şey olmasın 😓
Neslioktay Kuzum sen pazartesi tekrardan kan tahlili ver eger hala duzenli yukselis yoksa hemen doktorunla gorus.. allah korusun dis gebelik sakaya gelmez.. Allah yasatmasin.Umarim oyle birsey yokdur insallah ..varsada hemen onlem al..Saglikli bir hamilelik icin hemen doktora gitmelisin..♥️🙏
Neslioktay cnm bnm ilk 16 çoktu beta 1 ay adetim geçmişti sonra her üç günde bir verdim 30 yükseliyodu sadece dış gebelik dedi kürtaj olucan ben olmak istemiyorum dedim 1 hafta sonra gittim ulturasyona girdim 8 haftalık gebesin sesi ben şok 😳
Cananbaran ayy kürtaj olsan kabul etsen şuan hamile değildin 😲😲😲
Neslioktay AA o nedenmis dollenmeyle alakalı birkere kuzenimin adeti iki gün geçince 18 çıkmıştı
İkişer katına artarak ilerledi şimdi sağlıklı bir gebeliği var..ben dış gebelik yasadim birkere en başından beri lekeli kanamalı geçti birde değerlerim iki katına ulaşmadı.senjnki ulaşır bence korkma hiccc..4 haftaya göre düşük bir beta değil..birde canım doktorlar onu her ihtimale karşı söylüyor ve çevremde hemen hemen herkese o olasılığı söylemiş..korkma canım sen ;)
İkişer katına artarak ilerledi şimdi sağlıklı bir gebeliği var..ben dış gebelik yasadim birkere en başından beri lekeli kanamalı geçti birde değerlerim iki katına ulaşmadı.senjnki ulaşır bence korkma hiccc..4 haftaya göre düşük bir beta değil..birde canım doktorlar onu her ihtimale karşı söylüyor ve çevremde hemen hemen herkese o olasılığı söylemiş..korkma canım sen ;)
Neslioktay gec dollenmede olmus olablr korkutma kendnı hayrlısını dıle dua et
Neslioktay canım şimdi gördük. bu artış normal değil ..birkaç kere iki günde bir hcg bakarlar sonra teşis.koyarlar .az artmış