Neslioktay ilk öğrendiğimde 7.4 çıkmıştı ertesi gün 13.56 çıktı 6 gün sonra 499 2 gün sonra 1649 4 gün sonra 8674 çıktı canım
    Neslioktay ilk öğrendiğiniz değer düşük değil bence ana yükseliş yeterli değil gibi görünüyor. Umarım dış gebelik değildir 🙏🏻
      Neslioktay değerin kaç olduğuna bakma sen düzenli artış oluyor mu önemli olan bu. Ben 29 şa başladım iki gün arayla 4 defa tahlil yaptırdım son yaptırdığım değerim 925 di sadece rahimde kalınlaşma vardı kese falan gözükmedi. Alttan ultrason zaten istemiyordum belki görünürdü ama doktorumda hiç demedi bir hafta sonraya beta değerimi hesapladı görülecek zamanı belirledi sonra o gün gittim kesem göründü. Ki ilki boş gebelikti çok korktum sağda sancım vardı dış gebelik mi diye çok şükür 21 haftalık olduk. Bende üstüne geç yumurtlama olmuştu adet tarihimle kese boyutu tutmadı doktorum hep olumluydu şükür herkes yolunda. Kendini korkutma ben ilkinde hatalar yaptım olumsuz düşünerek bunda gayet pozitiftim
      Neslioktay benimde adetim 3 gun gevikti ve betam 108 cikti tekrar kan vermedim 7 haftalikken ultrasona hirfim bebekde kesede göründü. Bi dis gebelik gecirmistim onda tam tersi betam cok yuksekti
      İyi ki böyle bir grup var şuan nasıl rahatladım anlatamam size Allah razı olsun sizden
      Heyecandan stresden hep yazıları eksik eksik yazıyorum smdi fark ettim kusurabakmayin
      Cnm benim adetim 7gun gecikti 112 ckti gec dollenme olmus .ultrasyon keseyi goremedi sonra da bi hafta gecti keseyi de gorduk.ben de dis gebelik diye panik yaptm
      Dort hafta dedigin yani iki hafta yumurtlamadan sonra degilmi? O hafta icin normal bir sonuç bu
        Gunes_Ozcan doktorlar normal demedi ama dış gebelik riski yüksek dedi Şöyle düşün ben 17 Ekim son adet günüm sonuçta ne zaman hamgi gün hamile kaldığım bilinmiyor ama doktorlar son adet gunumden itibaren olarak hesaplıyor
          Neslioktay Canim daha ilk testinse doktorun bumu neye dayanarak soyledi korkma 3 gun sonra bak nasilda artmis allahin izniyle suan bu degerle ilk tahlilimle nasil dis gebelik olasiligi vermis la havle dedim suan doktoruna uzme sen kendni
            Aa olur mu oyle sey17ekimse ustine gormussundur ????
            Canim degeri hic önemsemiyorlar. Evet az artmis gorunuyor. Normalde 500 lerde olmasi lazimdi. Ama boyle olupta saglikli gebelik olanda var fakat dış ya da kimyasal gebelik yaşayanda. Canını sıkma herşeyin hayırlısı olsun.