1dem onceki gebeligimde bi ozele gidiyordum dusuk yaptkm doktoru sorsan cok iyi ama sorunsuz gebeliklerde. Bu gebeligimde de kanama gelince hafta sonu hastaneye uzagim gelemem istersen devlete git pazarteai gel bakayim dedi. Zaten uzaklasmistim esim o doktoru istiyor diye gidiyordum. Pazartesi oldu esim is yerinde sormus hangi doktor iyi biz buna gidioz diye bi kotulemisler ki onu hemen aradi su yada su doktordan al randevu ona iyi demiyorlar dedi. Hastaneyi degistirdim yine ozel ama bu doktorum masallah resmen dusuk yapacam diye korkunca ben psikolojik destek bile verdi mesaj atmistim kan geldi diye hemen acile gel igne vurdurcam dedi. Ilgilendi yani doktorundan da geciyor birazcik ozel diye para tuzagi olmuyor hepsi. Gecen sene erzurumdaydim orda da ozele gidiyordum cunki dogu oldugu icin doktor yuzune bile bakmiyordu bikmislar insanlardan orda da devlete gitmiyordum. Memleketimde var bi doktorum devlette mesela ozele dunyalari degismem muhtesem belki duymustursun tv ye falan da cikmis zamaninda prof dr osman fadil kara