Esrambulut benim yengem panik ataktı o bile bu kadar rahat dyorsa emin olun yaparsınız💙
çarşamba günü sezryan 😱😢 korkuyorum
Esrambulut maşallah sağlıkla alın inşalallah kucağınıza 💕🙏
Elfgny amin inşallah🙋🏼
1PrensAnnesi bende bi okadar varım heralde inşallah basarırım❤
Esrambulut inş cnm💕
Ben ameliyat masalarından , ameliyattan falan oldum olası korkuyorum🤦🏼♀️ Eğer sezeryan olmak zorunda kalsam direk bayıltın derim. Sanırım acı hissetmiyorsun ama neşterle dokunduklarında falan hissetme oluyormuş. Benim aklım çıkar😰
Esrambulut inş cnm gellip geçer guzel Şeyler düşün dua et 😍
humaninannesi61 yaaaa😱 ben birde videolara bakıyorum bu belden uyuşturmalı sezaryanda bazen sallanıyor sanki yattığı masa kadının başı oynuyor ben işte o esnada küt giderim
TubaKorkmaz Ay izleme canım hiç izleme☹ kendini korkutursun psikolojin bozulur sonra🤦🏼♀️ Benim yengem çok izliyordu sonra doğuramadı çok zorlandı, bağırdı çağırdı hastahaneyi birbirine katto korkudan 😰 İzleme canım en azındanne yaşayacağını ne hissedeceğini pek bilmediğin için daha cesaretli olursun👍🏻
Esrambulut cok buyuk bir korkun varsa genel anestezi al derim dogum sirasinda tansiyonun yukselebilir cunku yada o gune kadar korkunu yenmeye calis Allah kolaylikla kurtarsin insallah 😘
humaninannesi61 hanımlar arkadaş korktuğunu belirtiyor yardımcı olmamızı istiyor siz nelerden bahsediyorsunuz ya .. herkesin doğumu kendine özel herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok lütfen biraz anlayış.. TubaKorkmaz
Gizevren aynı şeyi bende yaşıcam son haftam kendi korkularımı yazmamda ne hata var
sağolun gerçekten iyi geldiniz inşallah başarıcam allah hepimize güç versin zor ama annelik nezman kolay olduki şekeri ilk öğrendiğimde de böyle korkmuştum inşallah oda doğuödan sonrabyok olur dua ederseniz mutlu olurum ❤
Esrambulut epidural sezaryenle yaptım ilk doğumu mu.. hiç anlamıyosun bile bi bakmışın bebeğini kucağına veriyorlar. Dünyanın en güzel anı ❤❤ Hiç korkma, tadını çıkar.
inşallah hiç anlamam olur biter herşey meleğime kavusurum hayırlısıyla 😍