• Doğum
  • çarşamba günü sezryan 😱😢 korkuyorum

Ben ameliyat masalarından , ameliyattan falan oldum olası korkuyorum🤦🏼‍♀️ Eğer sezeryan olmak zorunda kalsam direk bayıltın derim. Sanırım acı hissetmiyorsun ama neşterle dokunduklarında falan hissetme oluyormuş. Benim aklım çıkar😰

TubaKorkmaz Ay izleme canım hiç izleme☹ kendini korkutursun psikolojin bozulur sonra🤦🏼‍♀️ Benim yengem çok izliyordu sonra doğuramadı çok zorlandı, bağırdı çağırdı hastahaneyi birbirine katto korkudan 😰 İzleme canım en azındanne yaşayacağını ne hissedeceğini pek bilmediğin için daha cesaretli olursun👍🏻

Esrambulut cok buyuk bir korkun varsa genel anestezi al derim dogum sirasinda tansiyonun yukselebilir cunku yada o gune kadar korkunu yenmeye calis Allah kolaylikla kurtarsin insallah 😘

Gizevren bende oyle bi yandan gulup bi yandan ben nasil dogurcam diye aglamistim ilk ogrendigimde 😆 simdilik korku yok daha cok var diye rahatim 😊😊

sağolun gerçekten iyi geldiniz inşallah başarıcam allah hepimize güç versin zor ama annelik nezman kolay olduki şekeri ilk öğrendiğimde de böyle korkmuştum inşallah oda doğuödan sonrabyok olur dua ederseniz mutlu olurum ❤

Ebru1221 Allah güç kuvvet verir canımm benim hepimiz sağlıkla bebeciklerimizi kucağımıza alırız inşallah ☺🙏🏼 Bi yandan korku bir yandan heyecan bir yandan tarifsiz mutluluk anne olmak bunu gerektirir çünkü dmi 😅❤

Esrambulut epidural sezaryenle yaptım ilk doğumu mu.. hiç anlamıyosun bile bi bakmışın bebeğini kucağına veriyorlar. Dünyanın en güzel anı ❤❤ Hiç korkma, tadını çıkar.

inşallah hiç anlamam olur biter herşey meleğime kavusurum hayırlısıyla 😍