• Doğum
  • Kızlar Suyun geldiği nasıl anlaşılır?

Tospagam canım bnm ilk kızımda sürekli çamaşırım ıslanıyordu yani saatte bir çamaşır değişiyordum belki daha sık sancım falan yoktu ama suyum sızıyordu ikincinde suyum bir kerede geldi baya bildiğin altıma işer gibi başta kaçırdığımı sandım ama yok baktım istemsiz geliyor engelleyemiyor durmaksızın geliyordu fazla fazla hemde sen bi bak çamaşırını ne kadar ıslatıyor ne sıklıkla çamaşır değişme ihtiyacı duyuyorsun ona göre doktora gidersin
    Tospagam haftamız aynı seninle canım aynı sorun bende de var ama bu zamanlarda akıntıda artma oluyormuş şeffaf şeklinde,yürürken ayağa kalkınca falan aktığını hissediyorum çok kötü bi durum altıma kaçırmışım gibi
      Rukiye2709 ya bekleyebilirsen pazartesini beklicem dayanamazsam gidecem yarın
      Gamze0144 teşekkür ederim 🙏 okuduklarım aklımı karıştırdı malesef yoksa bende hep öyle duymuştum
        H1z2a3 bi de kasılma çok var ama agrı yok acaba dedirtiyor insana
        PembeKoala erken olur diye korkuyorum ya en azından bi 10 gün daha bekleyebilse çok zayıf şuan kuvözde kalmasını İstemiyorum
          Tospagam zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 benim eskisen yürüyünce ağrırdı kalçam ama şimdi sürekli ağrıyor kalçam baldırlarım belim kasığım bide iki gündür baya hareketlendi sende de varmı değişiklikler ?
            Gamze0144 sağ kaburgama çok baskı yapıyor sanki dayak yemişim gibi ağrıyor sol kalçam ağrıyor gibi iyiyim ama
              Canm bn bugn dedign gbi akintiyla birlikte su sikayetiyle gittim alttan bakti ebeler suyun degl dediler doktorumu aradilar o da antibiyotik verdi akintim cokmus bn 20 haftaligim bu arada 3 gundur geliyodu ebede 3 gundur neden gelmedin suyun olsa tehlikeli olabilirdi dedi bnce sen ihmal etme yarin bi acile git baksinlar ne kadar geliyo bi geliste canm
                Tospagam tam 7 gün önce suyum geldi 28+6 daydım ve doğumum gerçekleşti bebeklerim küvezdeler. Banyodan çıkmıştım yarım saat sonra avuç içi kadar çamaşırım ıslandı baktım tamamen şeffaf bir ıslaktı çamaşırımın rengi dahi sararmamıştı sonra akıntı sandım peçete koydum az uzandım 10 dk sonra WC ye gittim peçete de tamamen ıslanmış ve çok az da klozete suyum aktı dr u aradım ped koy ve yat dedi sonra biraz sonra pedi takip et dedi ben küçük çocuk bezi koydum 45 dk yattım kalkıp baktığımda bez dolmuştu dr u aradım Doğum başlamış direk hastahaneye geç dedi gidene kadarda bir bez doldu hastahane de baktıklar bebeklerin suyu yeterliydi nst ye bağladılar sancım görünüyordu ama ben hissetmiyordum acil sezeryane alındım ve Doğum yaptım bende böyle oldu sizde ped takibi yapın 2 ped dolmuşsa dr a gidin derim ben
                  PembeKoala benim belim kopacak gibi ağrıyor sol kalçam çok ağrıyor bi de sağ kaburgama baskı yapıyor aşırı ağrı yapıyor kımıldayamıyorm bile. Aynı haftadayız dimi seninle senin Bebiş kaç gr bana 2750 gr demişlerdi ama doktor erken doğarsa riskli diye zayıf demişti
                    Tospagam iyi bari yinede ped takibi yapın çoğalıp çoğalmadığını anlarsınız geçmiş olsun
                      Tospagam benimde öyle belim kalçam çok fena,canım yakın zamanda gitmedim doktora haftaya gideceğim o zaman bakıcaz kilosuna ama geçen gittiğimde kilosu iyi güzel beslemişsin demişti bakalım kaç oldu bende merak ediyorum