• Doğum
  • Kızlar Suyun geldiği nasıl anlaşılır?

Kızlar Akıntıyla birlikte su gibi sıvı geldi çok değil ama peçete ıslatacak kadar oldu suyun geldiği nasıl anlaşılır ?
    orgucuanne çok değil az geldi bi yer de okumuştum kesede tırtılıma olduğu zaman böylesi olabiliyormuş acabalar Doğum belirtisi mi hiç sancı yok
    Merveu222 evet bende acaba diyorum idrar mı kaçırdım yoksa akıntı mı su mu böyle kafayı yicek gibi oluyorum 🤭
    Bi de. Benim bebeğim çok aşagıda Doğum pozisyonuna erkenden geçti risk altındayız biz yani. 36+1 daha küçük başlamış olabilir mi ya
      Tospagam yani şu an bişey diyemeyecegim dediğim gibi wc de değil de yatarken hissetmistim önce.. ayağa kalkınca sızıntı şeklinde gelmeye devam etmişti. . Tedirgin oldum zaten 5gun kalmıştı muhtemel doğum tarihine doğum çantasını da alıp gitmiştik hastaneye 4cm acilmam varmış doktor açılmaya bakarken iyice suyu patlatmis oldu. .sancim yoktu suni sancı verilmişti. .
        Merveu222 sadece wc ye gidince geliyorsa farklı bi sebeptir belki doktorunuza sorun bence. . Herkeste farklı olur. .
          orgucuanne biz daha 36+1 olduk çantamız falan herşeyimiz hazır doktorumuz erken olabilir dediği için inşallah değildir ya
            orgucuanne sadece WC değil ben temizlik yaparken farkettim su gibi sıvı açık renkli ama öyle bacaktan sızıntı yapacak kadar değil
              Tospagam ben bu gun okudum.eger kese ust taraftan yirtildiysa sizinti seklinde gelirmis akinti.eger asagidan yirtildiysa şıır diye akar.berrak olur rengi.bebek kaka yapmiwsa yesilimsi kahvemsi olurmus suyun rengi
              Tospagam yırtılma da olsa akmaya devam eder. Herkesin suyu bir anda boşalmaz foş diye. Ben 39+5 te doğuma gittim suyum gelerek ama sızıntı şeklinde sürekli akıyordu birden boşalmadı tamamen suyumu ebe patlattı orda. Yırtılma da olsa o akmaya devam eder durmaz
              Tospagam Bana doktorum bugün bahsetti ama sızıntı olarak konuşmadık normal su gelmesinden bahsetti olursa felan gel diye inşallah olmaz sizinde 🙏🏻
                Tospagam doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun bence o daha dogru bi şekilde yönlendirir sizi. . Herkeste farkli olur biz ne desek boş. . İnşallah sağlıklı kolay bir dogumunuz olur. .
                Tospagam tatlım su gelince anlarsın iç çamaşırın ıpıslak oluyor benim de sızıntı şeklinde birkaç kere de gelmişti takip ettim ped kullandım bacaklarından akana kadar hastaneye gitmeye gerek yok
                Tospagam Bende 34 üm akıntıyla beraber sıvı çekildr peçeteye geliyor.. Bende acaba diyorum. Sızıyor olabilir mi ?