Tospagam iyi misin simdi canim
Kızlar Suyun geldiği nasıl anlaşılır?
Tospagam zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 benim eskisen yürüyünce ağrırdı kalçam ama şimdi sürekli ağrıyor kalçam baldırlarım belim kasığım bide iki gündür baya hareketlendi sende de varmı değişiklikler ?
Canm bn bugn dedign gbi akintiyla birlikte su sikayetiyle gittim alttan bakti ebeler suyun degl dediler doktorumu aradilar o da antibiyotik verdi akintim cokmus bn 20 haftaligim bu arada 3 gundur geliyodu ebede 3 gundur neden gelmedin suyun olsa tehlikeli olabilirdi dedi bnce sen ihmal etme yarin bi acile git baksinlar ne kadar geliyo bi geliste canm
Tospagam tam 7 gün önce suyum geldi 28+6 daydım ve doğumum gerçekleşti bebeklerim küvezdeler. Banyodan çıkmıştım yarım saat sonra avuç içi kadar çamaşırım ıslandı baktım tamamen şeffaf bir ıslaktı çamaşırımın rengi dahi sararmamıştı sonra akıntı sandım peçete koydum az uzandım 10 dk sonra WC ye gittim peçete de tamamen ıslanmış ve çok az da klozete suyum aktı dr u aradım ped koy ve yat dedi sonra biraz sonra pedi takip et dedi ben küçük çocuk bezi koydum 45 dk yattım kalkıp baktığımda bez dolmuştu dr u aradım Doğum başlamış direk hastahaneye geç dedi gidene kadarda bir bez doldu hastahane de baktıklar bebeklerin suyu yeterliydi nst ye bağladılar sancım görünüyordu ama ben hissetmiyordum acil sezeryane alındım ve Doğum yaptım bende böyle oldu sizde ped takibi yapın 2 ped dolmuşsa dr a gidin derim ben
PembeKoala benim belim kopacak gibi ağrıyor sol kalçam çok ağrıyor bi de sağ kaburgama baskı yapıyor aşırı ağrı yapıyor kımıldayamıyorm bile. Aynı haftadayız dimi seninle senin Bebiş kaç gr bana 2750 gr demişlerdi ama doktor erken doğarsa riskli diye zayıf demişti
Mislimelek teşekkür ederim o kadar çok değil benimki
Tospagam iyi bari yinede ped takibi yapın çoğalıp çoğalmadığını anlarsınız geçmiş olsun
Mislimelek çok teşekkür ederim 🙏
Tospagam benimde öyle belim kalçam çok fena,canım yakın zamanda gitmedim doktora haftaya gideceğim o zaman bakıcaz kilosuna ama geçen gittiğimde kilosu iyi güzel beslemişsin demişti bakalım kaç oldu bende merak ediyorum
Tospagam cok cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Tospagam benm 30 haftadan beri dogum pozisyonunda çok aşagıda doktor su geldigi zaman elinde olmadan bş anda gelir ve az degil baya Bi su geliyormuş o yüzden sıkıntı olmaz
PembeKoala Bebek çok aşagı da olduğu için ağrıların var demişti bana doktor bekli seminde öyledir
Anne6161amine benim 25 li haftalardan beri aşagıda şuan ultrasonda bebeğimin kafasını bile göremiyor doktor o kadar aşagı da ki
Tospagam cisin geldiğini sanıyorsun ama hic bir sekilde durmuyo bir anda baya akiyo ve devam ediyo arabayla hastaneue giderken altima battaniye serdim gecmesin diye ve depend giymistim
Tospagam belkisi kalmadı doğurdum 😁😁