• Doğum
  • Kızlar Suyun geldiği nasıl anlaşılır?

Tospagam ben bu gun okudum.eger kese ust taraftan yirtildiysa sizinti seklinde gelirmis akinti.eger asagidan yirtildiysa şıır diye akar.berrak olur rengi.bebek kaka yapmiwsa yesilimsi kahvemsi olurmus suyun rengi
Tospagam yırtılma da olsa akmaya devam eder. Herkesin suyu bir anda boşalmaz foş diye. Ben 39+5 te doğuma gittim suyum gelerek ama sızıntı şeklinde sürekli akıyordu birden boşalmadı tamamen suyumu ebe patlattı orda. Yırtılma da olsa o akmaya devam eder durmaz
Tospagam Bana doktorum bugün bahsetti ama sızıntı olarak konuşmadık normal su gelmesinden bahsetti olursa felan gel diye inşallah olmaz sizinde 🙏🏻
    Tospagam doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun bence o daha dogru bi şekilde yönlendirir sizi. . Herkeste farkli olur biz ne desek boş. . İnşallah sağlıklı kolay bir dogumunuz olur. .
    Tospagam tatlım su gelince anlarsın iç çamaşırın ıpıslak oluyor benim de sızıntı şeklinde birkaç kere de gelmişti takip ettim ped kullandım bacaklarından akana kadar hastaneye gitmeye gerek yok
    Tospagam Bende 34 üm akıntıyla beraber sıvı çekildr peçeteye geliyor.. Bende acaba diyorum. Sızıyor olabilir mi ?
      Tospagam canım doktora git mutlaka ben o sebeple hastanedeyim şuan turnusol kağıdıyla baktılar suyun geliyor dediler devlete sevkettiler şimdi hastanedeyim başka bir test yaptılar akıntı dediler ihmal etme eğer kesik varsa kesede bebek enfeksiyon kapabilirmiş
        Ben ilk gebeligimde suyum gelmesiyle hastaneye gitmistim.cok sıkısirsiniz ve engel olamazsiniz ya o sekilde geliyor.ve ne kadar pet yada bez koysanizda cok geçmeden doluyor engel olma durumunuz olmuyor oype kesik kesik gelmiyor aklinizda bulunsun😊
          Tospagam canım bnm ilk kızımda sürekli çamaşırım ıslanıyordu yani saatte bir çamaşır değişiyordum belki daha sık sancım falan yoktu ama suyum sızıyordu ikincinde suyum bir kerede geldi baya bildiğin altıma işer gibi başta kaçırdığımı sandım ama yok baktım istemsiz geliyor engelleyemiyor durmaksızın geliyordu fazla fazla hemde sen bi bak çamaşırını ne kadar ıslatıyor ne sıklıkla çamaşır değişme ihtiyacı duyuyorsun ona göre doktora gidersin
            Tospagam haftamız aynı seninle canım aynı sorun bende de var ama bu zamanlarda akıntıda artma oluyormuş şeffaf şeklinde,yürürken ayağa kalkınca falan aktığını hissediyorum çok kötü bi durum altıma kaçırmışım gibi
              Rukiye2709 ya bekleyebilirsen pazartesini beklicem dayanamazsam gidecem yarın
              Gamze0144 teşekkür ederim 🙏 okuduklarım aklımı karıştırdı malesef yoksa bende hep öyle duymuştum
                H1z2a3 bi de kasılma çok var ama agrı yok acaba dedirtiyor insana
                PembeKoala erken olur diye korkuyorum ya en azından bi 10 gün daha bekleyebilse çok zayıf şuan kuvözde kalmasını İstemiyorum
                  Tospagam zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 benim eskisen yürüyünce ağrırdı kalçam ama şimdi sürekli ağrıyor kalçam baldırlarım belim kasığım bide iki gündür baya hareketlendi sende de varmı değişiklikler ?