• Alışveriş
  • Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?

kyr9324 bende almayı düşünüyodum bugün eşime aldırıcaktım vazgeçtim şimdi. Merak ediyodm nasıl bişey oldugunu iyi oldu canım resmini attığın. Tşkler 🙏🏻
kyr9324 size zaten yakışmış güzel olmuş bedeni maşallah hiç 35 gibi de durmuyorsunuz
    Size cok yakısmıs ama ince geldi birde hamile pijama takımı mı degil demi o yüzden anca dogum sonrası icin giyilebilir gibi geldi rahatlık acısından alt kısmın
    Bsrkoc Ay teşekkür ederim kaç haftalık gibi duruyorum 😀
    Teachermomma Biraz orta kilolulara bu takımın xL olmaz ben 78 kiloyum şuanda ama boyumda 1.70 yani kiloyu kaldırıyorum kilolu durmuyorum ona rağmen sınırda oldu 😂
    AsenaD Teşekkür ederim canım sen denemedin mi,ben hemen denedim olmazsa gidip değiştiriyim diye 😀
      Ozdenoz Bence kumaşı güzel ya pumuksu yumuşak 😊 demek ki herkesin tercihi farklı.
      kyr9324 Bi beden daha büyük olsaymış ama sanki daha iyi olucakms. Pantlnn lastigi rahatsz edeblr sonradan sezeryan olursanz eger. Ama güzel ☺️
        kyr9324 tuncelinin ilçesi maalesef doğunun küçük ilçelerinde sadece A101 var okuduğum ilçede de yoktu Erzincan/ kemahta yani doğu görevindeyiz maalesef
          Ummugulsum_44 Erzincan kemah mı memleketimdesiniz bende kemahlıyım 😊 eşimde tokatlı istanbulda yaşıyoruz
            _Kubraa53 Bacım valla kalçam büyük hamilelikte biraz daha şişti 😂 hiç bi alt ürün olmuyor bende artık kabullendim napiyim 😅
            kyr9324 canım bende aldım aynısından lx beden hatta bilerek büyük aldım yıkanınca çeker diye benim kolları normal ama sanki seninkinde bi hata var gibi , iyi günlerde kullan 🦋
              EkimAnnesi1 Teşekkür ederim canım valla başka xl olsa gidip onunla değiştirirdim ama yok diye yıkadım astım bile 😂