kyr9324 bende almayı düşünüyodum bugün eşime aldırıcaktım vazgeçtim şimdi. Merak ediyodm nasıl bişey oldugunu iyi oldu canım resmini attığın. Tşkler 🙏🏻
Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?
Size cok yakısmıs ama ince geldi birde hamile pijama takımı mı degil demi o yüzden anca dogum sonrası icin giyilebilir gibi geldi rahatlık acısından alt kısmın
Teachermomma doğurduktan sonra güzel olabilir ama hamileyken kullanılacak rahatlıkta değil
Teachermomma Biraz orta kilolulara bu takımın xL olmaz ben 78 kiloyum şuanda ama boyumda 1.70 yani kiloyu kaldırıyorum kilolu durmuyorum ona rağmen sınırda oldu 😂
Ummugulsum_44 Nerede yaşıyorsunuz Bimsiz bi yer düşenemiyorum 🤭😄
kyr9324 tuncelinin ilçesi maalesef doğunun küçük ilçelerinde sadece A101 var okuduğum ilçede de yoktu Erzincan/ kemahta yani doğu görevindeyiz maalesef
- Düzenlendi
Ummugulsum_44 Erzincan kemah mı memleketimdesiniz bende kemahlıyım 😊 eşimde tokatlı istanbulda yaşıyoruz
kyr9324 canım bende aldım aynısından lx beden hatta bilerek büyük aldım yıkanınca çeker diye benim kolları normal ama sanki seninkinde bi hata var gibi , iyi günlerde kullan 🦋
kyr9324 orası okuduğum yer şuan tuncelideyiz 🤭😍2 yılım geçti orda
Ummugulsum_44 Hmm doğrudur canım hayırlı görevler insallah 😊
EkimAnnesi1 Teşekkür ederim canım valla başka xl olsa gidip onunla değiştirirdim ama yok diye yıkadım astım bile 😂