Bimdeki sabahlıklı pijama takımını alanlar ?
kyr9324 çok güzelmiş valla tam aradığım sade ama bizim burda bim yok maalesef 😓
Bende bi hevesle gittim almaya ama kumaşını falan hiç beğenmedim bide üstü çok kısa geldi bana pembesi yoktu kremde çok iç gösterir diye almadım☹️
kyr9324 merhaba canim bende aldim. Xl. Ben kumasini begendim . Dantelli şik lohusa takimlari bana oldulca pahali geldi. Acikcasi dogumdan sonrada kullanabileceğimi pek dusunmuyorum. Arkadasimda almis oylece duruyor dedi. En azindan bunu kullanabilecegimi dusunuyorum. Sana da çok yakismis umarim bendede oyle durur 😊
kyr9324 kac kilosunuz xl
aldiniz zayıf gorunuyorsunz
aldiniz zayıf gorunuyorsunz
Teachermomma kalıbı dar altı sıkıyor bile xl
Badevehande o Zman ben hiç bakmayayim olmaz.
kyr9324 bende almayı düşünüyodum bugün eşime aldırıcaktım vazgeçtim şimdi. Merak ediyodm nasıl bişey oldugunu iyi oldu canım resmini attığın. Tşkler 🙏🏻
Size cok yakısmıs ama ince geldi birde hamile pijama takımı mı degil demi o yüzden anca dogum sonrası icin giyilebilir gibi geldi rahatlık acısından alt kısmın
Teachermomma doğurduktan sonra güzel olabilir ama hamileyken kullanılacak rahatlıkta değil
Teachermomma Biraz orta kilolulara bu takımın xL olmaz ben 78 kiloyum şuanda ama boyumda 1.70 yani kiloyu kaldırıyorum kilolu durmuyorum ona rağmen sınırda oldu 😂
Ummugulsum_44 Nerede yaşıyorsunuz Bimsiz bi yer düşenemiyorum 🤭😄