EkimAnnesi1 kyr9324 canım bende aldım aynısından lx beden hatta bilerek büyük aldım yıkanınca çeker diye benim kolları normal ama sanki seninkinde bi hata var gibi , iyi günlerde kullan 🦋
kyr9324 EkimAnnesi1 Teşekkür ederim canım valla başka xl olsa gidip onunla değiştirirdim ama yok diye yıkadım astım bile 😂
Zynpsft Bende aynı beyaz xl buldum aldım biraz dar oldu evet ama sabahlık kamufle ediyor arkadaşımdam lohusa takımı aldım ben bunufa eve gelınce evde giyerim diye düşündüm fiyatına göre normal fiyatı bende 36. Haftamdayım oldu ama çok kilo almadığım için karnı çok büyük olanlara olmayabilir
Saidmom Bende large aldim pembe sini xl bulamadim açılınca gitmeme ragmen Bence fiyat ina gore cok çok iyi öbür lohusa takimlari sonradsn giyilmiyor bunu normal pijama olarak yazin ideal olur diye düşünüyorum cunku tiril.tiril
AsenaD kyr9324 yok denemdim esim getirecek birazdan benim gittigim magzada m bedeni vardi esime baska bi bim magzadan xl sini aldirdim.
kyr9324 [silindi] Vallahi ben bimin ürünlerini hiç takip etmiyordum buradaki indirimleri duyurma sayfasından haberim oldu öyle alabildim o yüzden bir daha gelir mi bilmiyorum 🙄
_zehra_ Bende aldım öğleden sonra gittim şansıma kalmış. Xl beden aldım ama şuan tam oldu doğum sonrası ne olur bilmem🤦♀️ kumaşı ince ici belli ediyo.ama yumuşak ve güzel. Cinsiyeti bilmediğimden krem aldım bende 😁
kyr9324 AsenaD Çok sevindim gülerek giyinelim inşallah 😊 huysuzpandaci Çok iyi fikir biraz içinde pay var terzide açtırıyım bari 😄
huysuzpandaci kyr9324 bence ıyı ama senı rahatsız ettıyse uzun olanı kısaltıra bılır yada sabahlıgın kollarında pay varsa terzıde actıra bılrısın
Ozlembjk Biyolog canim illa lohusa adi altinta almana gerek yok çünkü lohusa adi girince fiyati bindirme yapiyolar bugun carsiya ciktim biraz fiyat baktim 50den basliyor pijamalar kalitesine istegine göre değişiyor