• Doğum Hikayeleri
  • Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰

A_S_K canım ben bol bol emzirdim unutmadım emzirdim.yarim saatte 1 saatte 1 neyse emzirdim.ha şimdi çok zorlaniyorum çünkü kızım bunu oyun olarak algıladı ve her ağladığında emmek istiyor memeye bağlı hale geldi olsun gelsin zaten ne kadar süre koynumda tutabilicemm ki sabir şart ama inan bizim ilk 5. Gün 11 di 2 gün sonra 10 a düşmüştü 23. Gün kontrole gittim.elhamdullillah 6 ya düşmüş ve tehlike geçmişti 17 ve üzerinde hastane yarışı veriyorlar genel olarak senin rakamların gayet normal ve düşme ihtimali çok yüksek olan değerler bebeği sürekli emzir he bi de ben su verdim 1 çay kaşığı ciğerleri açılsın ver dediler belki onun da faydasını görmüş olabilirim
    Asli1546 benimde suyum fazla değildi canım hatta doktorum şaşırıyordu suyunun fazla olması gerekiyor dedi ama suyum gayet normal degerddydiii
    Askkokuluyavrum bende vereyim bari su :) saatte bir emdiğide oluyor 1,5 saatte oluyor yarım saatte iki saatte çünkü emmek istemediğinde ağzını kitliyor ne yaparsam açmıyor deli oluyorum. Kendi aç olduğunda uyanıyor öyle güzel emiyorki, emmediği zaman biberonla olsun çay kaşığıyla olsun ağzına az az veriyorum. Çok olunca çıkrıyor o zaman bırakıyorum doymuş diye bakalım düşmüş mü bugün kan veriyoruz 🙏🏻
      Askkokuluyavrum ay ben arada hamburger tatlı falan dayanamadım yedim ama 200 hastalanınca enfeksiyon zamanı çıkmıştı şimdi tutuyorum kendimi yemeklerden 1 saat sonra falan azıcık tatlı kaçırıyorum 😕
        A_S_K ver cnm 1 kaşık sudan hiç bise olmaz Allahın izniyle bol bol dua oku bebişin için emzirmekten yılma düşer inşallah değerlerin düşük seninde
          Tgcbyd heheheh ben hiç tatlı yemedim.inan ki dondurma diye oturup ağladım ama yemedim doğumdan sonra 2 defa yedim 😪😪
          Askkokuluyavrum Su vermedim henüz ama değerimiz 9a gerilemiş teyzesi🥰 Doktorumuz 2 günde nasıl düşürdüğümüze şaşırdı. Böyle devam edin dedi. 1 aylık olana kadar devam 1. Ay kontrolünde tekrar bakacaklar :) Hala geceleri 1,5 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum uykusuzluktan sallanıyorum ama değmiş😍🙏🏻 Şükürler olsun inşallah artmaz tekrar
            Askkokuluyavrum benim değerlerim de sizinkine yakın
            Açlık 87
            1. Saat 201
            2. Saat 185
            Diyetinizi tam eksiksiz uyguladınız mı acaba
            Bende diyet yapıyorum ama arada meyve, lokum,beyaz ekmek kaçamakları yapıyorum 😬
              Askkokuluyavrum 1 yaşını 7 gün geçti hem de nasıl tatlılar🥰 Bide benimle bir kavga edişi var gülmekten ölüyorum. Hayır kelimesini asla kabul etmiyor ya kavga ediyor yada başlıyor ağlamaya😂😂😂
                Lindam çoğu zaman uydum.cunku eşim bu konuda çok despottu ama arada kacamaklarim oldu mu 🤣🤣